20 فروردین 1405 ساعت 13:45:08 | کد : 116909
توقیف اموال ۱۹ مقیم کشورهای خارجی در همدان به دلیل همکاری با دشمن
دادگستری همدان اعلام کرد تاکنون اموال ۲۵ نفر به دلیل همکاری با دشمن صهیونیستی از سوی دستگاه قضایی این استان توقیف شده که از این تعداد ۱۹ نفر مقیم کشورهای خارجی هستند.
به گزارش همدان پرس؛ به نقل از روابط عمومی دادگستری استان همدان؛ در اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم، در داخل استان همدان هم ۲۵ نفر از افرادی که با فعالیت تبلیغی، سیاسی و رسانه ای علیه منافع ملی کشورمان اقدام کرده بودند، شناسایی و اموال آنها توقیف و به نفع دولت ضبط و مصادره شده است.
این اموال متعلق به ۲ تبعه انگلیس،۲ تبعه سویس، یک تبعه روسیه، سه تبعه آلمان، سه تبعه ترکیه، هشت تبعه عراق و ۶ نفر از داخل کشور می شود که ضمن شناسایی دستور توقیف همه اموال از طریق دادسرای عمومی صادر شد.
دادگستری استان همدان همچنان روند شناسایی و اعمال قانون درباره افراد وطن فروش را در دستور کار خود دارد.