پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  10933تاریخ انتشار:  30 دی 1395 - 9:9
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
مدیرکل استاندارد استان:

 ۷۰۰ مورد بازرسی از واحدهای تولیدی همدان انجام شد

700 مورد بازرسی و يك‌هزار و 185 مورد نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی استان در 9 ماهه سال جاری انجام شد | در راستای اطمینان از استمرار کیفیت محصولات تولیدی استان، از واحدهای تولیدی دارای پروانه استاندارد نمونه‌برداری‌هایی به صورت مستمر در طی سال صورت می‌گیرد | بازرسی و نمونه‌برداری از خطوط تولید بدون اطلاع قبلی و به صورت تصادفی انجام می‌پذیرد.
به گزارش همدان پرس؛ مدیرکل استاندارد استان همدان از انجام 700 مورد بازرسی و يك‌هزار و 185 مورد نمونه‌برداری از واحدهای تولیدی استان در 9 ماهه سال جاری خبر داد.

محمد مددی اظهار کرد: در راستای اطمینان از استمرار کیفیت محصولات تولیدی استان، از واحدهای تولیدی دارای پروانه استاندارد نمونه‌برداری‌هایی به صورت مستمر در طی سال صورت می‌گیرد.

وی افزود: آزمون بر روی نمونه‌ها در آزمایشگاه‌های تایید صلاحیت شده سازمان ملی استاندارد انجام می‌شود و پس از دریافت نتایج، محصولاتی که با استانداردهای ملی مربوطه انطباق نداشتند تذکرات لازم برای واحدهای تولیدی صادر شده و در صورت عدم اصلاح نواقص منجر به تعلیق و یا ابطال پروانه‌ها می‌شود.

مدیرکل استاندارد استان همدان تصریح کرد: بر اساس قانون استاندارد، واحدهای تولیدی استان موظفند محصولات خود را مطابق با استانداردهای ملی مربوطه تولید و پس از دریافت پروانه استاندارد اجازه عرضه به بازار را خواهند داشت.

وی با بیان اینکه از هر یک از محصولات دارای علامت استاندارد واحدهای تولیدی استان حداقل چهار مرتبه در سال نمونه‌برداری صورت می‌گیرد، گفت: در این نمونه‌برداری‌ها کیفیت نمونه با استانداردهای ملی مربوطه مطابقت داده می‌شود و در صورتی که نقصی در نمونه مشاهده شود بسته به اهمیت نقص مشاهده شده و اینکه در کدام دسته نقص‌های جزئی، عمده و بحرانی قرار بگیرد به ترتیب 5، 15 و30 امتیاز منفی به محصول واحد تعلق می‌گیرد.

مددی ادامه داد: در صورتی که در طی نمونه‌برداری‌های صورت گرفته از محصولات واحدهای تولیدی امتیازهای منفی هر محصول به 15 امتیاز برسد یک تذکر و در صورتی که امتیازهای منفی هر محصول واحد به 30 امتیاز برسد یک اخطار به واحد تولیدی داده می‌شود.

وی بیان داشت: در صورتی که امتیازهای منفی هر محصول یک واحد تولیدی به 90 امتیاز منفی برسد پروانه کاربرد علامت استاندارد واحد تولیدی برای تولید محصول مورد نظر تعلیق و در صورتی که این امتیازهای منفی به 120 برسد پروانه کاربرد علامت استاندارد آن محصول واحد ابطال می‌شود.

مددی با بیان اینکه در 9 ماهه سال جاری پروانه کاربرد علامت استاندارد 26 محصول واحدهای تولیدی استان ابطال و 6 محصول تعلیق شده است، اظهار داشت: در صورتی که پروانه کاربرد علامت استاندارد یک واحد تولیدی به حالت تعلیق درآید به واحد فرصت کوتاهی برای رفع نقص داده شده و مجدداً از محصول واحد نمونه برداری می‌شود که با رفع نقص پروانه کاربرد علامت استاندارد واحد رفع تعلیق خواهد شد.

وی با اشاره به 700 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی استان طی 9 ماهه سالجاری، افزود: وجود یا عدم وجود مدیر کنترل کیفیت، بازرسی از خط تولید، محل نگهداری مواد اولیه و کنترل مطابقت آن با شرایط مطلوب از جمله مواردی است که در این بازرسی‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد.

مدیرکل استاندارد استان همدان گفت: بازرسی و نمونه‌برداری از خطوط تولید بدون اطلاع قبلی و به صورت تصادفی انجام می‌پذیرد که از وظایف نظارتی اداره کل استاندارد است.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس

همدان‌پرس

, استاندارد

استاندارد

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir