پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  7952تاریخ انتشار:  4 مرداد 1394 - 15:28
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای استان همدان:

 آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای پایدار آسیب‌های اجتماعی را کاهش می‌دهد

از وظایف آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای پژوهش بوده که در این راستا المپیادهای مختلفی برگزار می‌کند و افراد توانمند در این المپیاد شرکت می‌کنند | در سال گذشته در مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای 400 نفر بعد از طی دوران آموزشی مشغول به کار شدند و به صندوق کارآفرینی معرفی شدند | این افراد در مجموعه فنی‌وحرفه‌ای مهارت دیده و به راحتی وارد بازار کسب و کار می‌شوند.
به گزارش همدان پرس؛ مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای استان همدان آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای را علاوه بر ایجاد کسب و کار در کاهش آسیب‌های اجتماعی بسیار موثر خواند.

علیرضا مهرابی به مناسبت هفته کارآفرینی و مهارت آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: به ازاری هر دلار سرمایه‌گذاری در آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای 15 دلار رونق اقتصادی به بار می‌آید.

وی با بیان اینکه مهارت‌آموزی یک اصل محسوب می‌شود که می‌تواند مشاغل مناسب برای جوانان ایجاد کند، گفت: مهارت آموزی از اهداف اصلی مرکز آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای است چرا که در حال حاضر 80 تا 90 درصد دانشجویانی که فارع‌التحصیل در رشته‌های مختلف هستند از مهارت لازم در رشته ‌خود بهره‌مند نبوده به همین علت بیکار هستند.

مهرابی تصریح کرد: تنها 40 تا 50 درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل از مهارت لازم بهره‌مند بوده و باید این میزان مهارت ارتقاء یابد تا فضای کسب و کار رونق گیرد.


وی اضافه کرد: یکی از وظایف آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای پژوهش بوده که در این راستا المپیادهای مختلفی برگزار می‌کند و افراد توانمند در این المپیاد شرکت می‌کنند.

مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای همدان تاکید کرد: در مرکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای آموزش‌های لازم به افراد داده می‌شود که آن‌ها بعد از طی این دوره به راحتی وارد بازار کار می‌شوند.

وی ادامه داد: در سال گذشته در مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای 400 نفر بعد از طی دوران آموزشی مشغول به کار شدند و به صندوق کارآفرینی معرفی شدند.

مهرابی گفت: توانمندسازی روستائیان و عشایر از دیگر وظایف مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای است تا این افراد بتوانند با ارتقاء سطح مهارت‌ها به راحتی به اشتغال مشغول شوند و بیکاری گریبان این قشر را نگیرد.



وی با بیان اینکه مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای آمادگی برگزاری طرح‌های آموزشی به دانشجویان را دارد، تاکید کرد: دانشجویان در دانشگاه‌ها به صورت تئوری آموزش می‌بینند و مهارت لازم را بعد از فارغ‌التحصیلی ندارند در حالیکه مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای این شرایط را برای دانشجویان فراهم کرده تا بتوانند به مهارت لازم دست یابند.

مهرابی همچنین از برگزاری برنامه آموزشی ویژه زندانیان و افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی خبر داد و افزود: این افراد در مجموعه فنی‌وحرفه‌ای مهارت دیده و به راحتی وارد بازار کسب و کار می‌شوند.

وی با بیان اینکه مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای را باید فرصت بدانیم، گفت: در این راستا با رؤسای دانشگاه‌های مختلف تفاهم‌نامه‌ای منعقد شده تا بتوانیم این آموزش‌ها را به دانشجویان ارائه دهیم.

مهرابی بر اهمیت توسعه گردشگری در استان همدان تاکید کرد و ادامه داد: این موضوع همواره مورد تاکید استاندار بوده و در این راستا مرکز علمی کاربردی گردشگری و هتل‌داری تحت نظر مجموعه فنی‌وحرفه‌ای در حال تربیت دانشجوست.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته تنها 10 درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل وارد بازار کار می‌شدند اما خوشبختانه در حال حاضر بیش از 80 درصد دانشجویان بعد از اتمام دوران تحصیل در مرکز فنی‌و‌حرفه‌ای به مهارت لازم دست می‌یابند.

مهرابی به اعتبار سنجی آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای اشاره و اظهار کرد: 124 آموزشگاه و 6 مرکز فنی‌و‌حرفه‌ای در همدان امسال اقدام به اعتبارسنجی کرده و در این راستا 6 مرکز موفق به کسب گواهینامه شدند.

وی با بیان اینکه در بخش دولتی مراکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای ثابت است، یادآور شد: مراکز ثابت مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای دارای آموزشگاه‌های متعدد بوده و مربیان مجرب در این بخش فعالیت می‌کنند همچنین برخی مراکز به صورت آزاد فعالیت می‌کنند که این مراکز باید مجوز لازم را از مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای داشته باشند.

مهرابی مهم‌ترین مشکل مجموعه فنی‌وحرفه‌ای را فعالیت برخی آموزش‌های غیرمجاز موازی دانست و گفت: این مراکز به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کنند که به زودی تعیین تکلیف خواهند شد.

مدیرکل آمورش و فنی‌و‌حرفه‌ای همدان یادآور شد: در سال گذشته چهار میلیون و 501 هزار و 922 نفر ساعت از خدمات آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای بهره‌مند شدند همچنین در بخش آموزشگاه‌های آزاد تحت پوشش فنی‌و‌حرفه‌ای سه میلیون و 622 هزارو 963 نفر ساعت از خدمات آموزشی بهره‌مند شدند.

وی گفت: در مجموع هشت میلیون و 124 هزار و 885 نفر ساعت در سال گذشته آموزش به افراد ارائه شد.


مهرابی گفت: در مراکز علمی_کاربردی تحت پوشش مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای 300 نفر دانشجوی فنی در 12 رشته مهارت در حال تحصیلند که همزمان با دوران تحصیل به مهارت لازم دست می‌یابند.

وی ادامه داد: دوران آموزشی کسب مهارت از یک ماه آغاز شده و به طور متوسط این دوره‌ها طی 18 ماه تکمیل می‌شود.

مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای همدان از افتتاح مرکز فنی‌و‌حرفه‌ای در فامنین خبر داد و گفت: اعتبار این پروژه از محل اعتبارات استانی تامین شده و با پیشرفت 90 درصدی همراه است که به زودی آماده بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

مهرابی خاطرنشان کرد: امور ساخت و احداث ساختمان و پروژه‌ها در مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای از اعتبارات استانی تامین می‌شود اما امور تجهیز و تعمیر از محل اعتبارات سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه برخی افراد مهارت دیده دچار ریزش بیمه می‌شوند، گفت: برخی افراد بعد از طی دوران مهارت از حرفه مورد نظر استفاده نمی‌کنند به همین علت دچار ریزش بیمه می‌شوند.

وی ادامه داد: در سال گذشته 61 هزار کارگر ساختمانی از حرفه‌های مختلف مرتبط با امور ساختمان بهره‌مند شدند که از این تعداد 18 هزار و 900 نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند همچنین تعداد قالی‌بافانی که تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند 20 هزار و 800 نفر هستند در حالیکه تعداد آموزش‌دیدگان بیش از افراد بیمه شده است.

مدیرکل آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای همدان 70 درصد جوانان بیکاری که شغل ندارند را افراد فارغ‌التحصیلی دانست که بعد از فارغ‌التحصیلی اقدام به کسب مهارت نکرده‌اند.

مهرابی برگزاری دوره آموزش تخصصی خبرنگاری را پیشنهاد بسیار خوبی دانست و گفت: مجموعه فنی‌و‌حرفه‌ای آمادگی لازم برای انعقاد تفاهم‌نامه با خانه مطبوعات همدان را برای برگزاری دوره آموزش خبرنگاری داشته تا هر فرد علاقمند به شغل خبرنگاری ملزم به طی دوره آمورش مهارت کار خبر شود.

وی به آزمون‌های ادواری فنی‌و‌حرفه‌ای اشاره کرد و گفت: علاوه بر آزمون‌های پایان دوره مراکز ثابت و تیم‌های سیار و آمورشگاه‌های آزاد، برای متقاضیان دارای مهارت لازم در حرفه مورد نظر آزمون ادواری برگزار می‌شود و افراد در آزمون شرکت کرده و نیاز به گذراندن دوره آموزشی ندارند.

وی خاطرنشان کرد: آزمون ادواری در چهار نوبت درسال طبق برنامه‌های دفتر سنجش و مهارت سازمان فنی‌و‌حرفه‌ای کشور صورت می‌پذیرد و این مجموعه به افرادی که دارای شرایط لازم باشند کارت مدیریت و مربیگری اعطا می‌شود.

مهرابی کسب مهارت را راه رسیدن به اشتغال دانست و گفت: آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای دارای مزایای بسیار خوبی بوده و شامل آموزش‌ها مبتنی بر شغل و شایستگی شغلی است که بسیار کوتاه‌مدت بوده و زمان‌بر نیست.


 


ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان پرس

همدان پرس

, فنی و حرفه ای

فنی و حرفه ای

, نشست خبری

نشست خبری

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir