پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  7408تاریخ انتشار:  16 اردیبهشت 1394 - 23:59
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » اسدآباد
۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه اسدآباد تخصیص یافت

 آنچه در ششمین سفر شهرستانی استاندار همدان گذشت+تصاویر

استاندار همدان در ششمین سفر شهرستانی خود به همراه جمعی از معاونان و مدیران کل استانی از روند اجرایی شش طرح عمرانی در حال احداث شهرستان اسدآباد بازدید و در شورای برنامه ریزی استان در این شهرستان شرکت کرد | با حضور استاندار همدان:۱۶۳ طرح آبیاری بارانی در اسدآباد افتتاح شد | طرح بهسازی روستایی در اسدآباد افتتاح شد.
به گزارش همدان پرس؛ استاندار همدان در ششمین سفر شهرستانی خود به همراه جمعی از معاونان و مدیران کل استانی از روند اجرایی شش طرح عمرانی در حال احداث شهرستان اسدآباد بازدید و در شورای برنامه ریزی استان در این شهرستان شرکت کرد.


استاندار همدان:
سد نعمت آباد اسدآباد تا ۲ سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار همدان با اشاره به اینکه بهره‌برداری از سدهای کوچک استان تأثیر زیادی در ذخیره و تأمین آب دارد، گفت: سد نعمت آباد تا دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد


محمد ناصر نیکبخت در حاشیه بازدید از عملات احداث پروژه سد نعمت آباد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برنامه دولت برای سدسازی و تشویق بخش خصوصی به این کار حمایتی است و از هر حضور بخش خصوصی در اجرای سد سازی حمایت می‌کنیم. وی با بیان اینکه سد نعمت آباد پیشرفت خوبی دارد، افزود: در حال حاضر سد نعمت‌آباد با 47 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.


استاندار همدان با اشاره به اینکه اعتبارات سال گذشته برای تکمیل سد نعمت‌آباد کافی نیست، بیان کرد: امسال برای تکمیل آن اعتباراتی را اختصاص خواهیم داد. وی در مورد بهره‌برداری از سد نعمت‌آباد نیز گفت: طبق تعهد پیمانکار این پروژه در مدت دو سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

با حضور استاندار همدان:
۱۶۳ طرح آبیاری بارانی در اسدآباد افتتاح شد

با حضور استاندار همدان پروژه ۱۶۳ طرح آبیاری بارانی، معادل ۲ هزار و ۵۲۱ هکتار در اسدآباد افتتاح شد.


رئیس جهاد کشاورزی اسدآباد در حاشیه افتتاح 163 طرح آبیاری بارانی اظهار داشت: طرح‌های در حال افتتاح همزمان 163 طرح است که معادل 2 هزار و 521 هکتار است.

ناصر فتاحی افزود: با اجرای این تعداد طرح آبیاری تحت فشار در شهرستان اسدآباد بالغ بر 10 میلیون متر مکعب در سال صرفه‌جویی می‌شود. وی اعلام کرد: هدف از اجرای پروژه‌های آبیاری تحت‌فشار در استان همدان بالا بردن راندمان انتقال آب، اشتغال زایی، ایجاد درآمد برای روستائیان و همچنین کند نمودن آهنگ مهاجرت به شهرها و جلوگیری از تلفات آب است.


رئیس جهاد کشاورزی اسدآباد تصریح کرد: با اجرای آبیاری تحت فشار در مزارع سبب بالا رفتن سطح زیر کشت و در نتیجه افزایش درآمد برای روستائیان است که با کاهش مصرف آب دیگر شاهد نشست زمین و ایجاد خسارت به تاسیسات منطقه نخواهیم بود. وی عنوان کرد: یکی از این طرح‌ها در روستای دوبراله قرار دارد که عملیات اجرایی آن در سال 92 اغاز و در سال 93 به پایان رسیده است.


فتاحی با اشاره به اینکه اعتبارات این طرح‌ها از سوی صندوق توسعه کشاورزی است، اظهار داشت: برای هر طرح تا 85 درصد یارانه دولتی تعلق می‌گیرد که 15 درصد مابقی نیز از سوی کشاورز تامین می‌شود. وی تصریح کرد: مقدار آب صرفه جویی به ازای هر هکتار 4 هزار متر مکعب است که با اجرای این طرح ها مقدار 260 متر کعب در سال صرفه جویی می شود.


طرح بهسازی روستایی در اسدآباد افتتاح شد
با حضور استاندار همدان طرح بهسازی روستای منور تپه در اسدآباد افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

رئیس بنیاد مسکن و انقلاب اسلامی اسدآباد در حاشیه این افتتاح اظهار داشت: تمامی روستاهای بالای 20 خانوار شهرستان اسدآباد دارای طرح هادی هستند.

محمد کرم معصومی افزود: از 84 روستای بالای 20 خانوار در شهرستان اسدآباد تاکنون طرح بهسازی در 39 روستا انجام شده است که از این تعداد روستا تا کنون برای 72 روستا سند مالکیت صادر شده است. وی با بیان اینکه تاکنون یازده هزار و 982 جلد سند روستایی صادر شده است، اعلام کرد: در زمینه مقاوم سازی روستایی نیز بنیاد مسکن از ابتدای طرح بهسازی در سال 84 تا به حال 3 هزار و 383 واحد مقاوم‌سازی در روستاهای اسدآباد انجام شده است.

رئیس بنیاد مسکن اسدآباد ابراز کرد: روستای منور تپه در بخش پیرسلمان قرار دارد که 88 خانوار با جمعیتی بالغ بر 340 نفر در آن زندگی می کنند. وی تصریح کرد: طول مسیر آسفالت شده 400 متر مربع در عرض 7.5 متر مربع است که در مجموع 488 تن آسفالت برای بهسازی روستای منور تپه استفاده شده است.


معصومی با اشاره به اینکه در مجموع هزار و 200 متر مربع خاکبرداری انجام شده است، گفت: برای بهسازی روستای منور تپه 2 میلیارد و 530 میلیون ریال هزینه شده است. وی با اعلام اینکه اعتبارات بهسازی از منابع استانی است، افزود: عملیات عمرانی بهسازی روستای منور تپه از سال 89 در مساحت 3 هزار متر مربع آغاز شده است.

ریئس بنیاد مسکن اسدآباد با بیان اینکه در این روستا 19 واحد نیز کار مقاوم سازی آن انجام شده است، اظهار داشت: برای روستای منور تپه تا کنون 63 جلد سند روستایی صادر شده است.


رئیس اداره آب و فاضلاب اسدآباد:
سایت تصفیه خانه فاضلاب اسدآباد ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

رئیس اداره آب و فاضلاب شهر اسدآباد با اشاره به اینکه سایت تصفیه خانه فاضلاب اسدآباد ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: ۱۸ هزار انشعاب در شهر اسدآباد وجود دارد که در حال حاضر ۳۰ درصد آنان به شبکه فاضلاب متصل شده‌اند.

رئیس اداره آب و فاضلاب شهر اسدآباد در حاشیه بازدید استاندار همدان از تصفیه خانه شبکه فاضلاب اسدآباد اظهار داشت: دبی ورودی به تصفیه خانه در هر ثانیه 250 لیتر است که سال شروع اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب از سال 1376 آغاز شده است.

محمود مرسلی با بیان اینکه این تصفیه خانه در حال حاضر دو مدول و این تصفیه خانه کار خود را از سال 1382 آغاز کرده  است، افزود: در این تصفیه خانه فرآیند تصفیه فاضلاب به وسیله لاگونهای هوادهی سطحی انجام می‌شود. وی اعلام کرد: در حال حاضر عملیات ساخت سایت تصفیه خانه فاضلاب بالغ بر 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تملک اراضی سایت نیز به مساحت 3 هزار و 600 متر مربع انجام شده است.

رئیس اداره آب و فاضلاب شهر اسدآباد با بیان اینکه حصارکشی سایت تصفیه خانه فاضلاب به طول 2 هزار و 400 متر انجام شده است، گفت: اجرای خط انتقال فاضلاب از خروجی شهر تا محل تصفیه خانه به طول 3 هزار و 300 متر و به قطر 800 میلیمتر به طور کامل انجام شده است. وی با اشاره به اینکه برای تکمیل شبکه فاضلاب شهر اسدآباد نیازمند ایجاد 10 کیلومتر دیگر اجرای خط فاضلاب در اسدآباد هستیم، اظهار داشت: در صورت اجرای این ده کیلومتر نیز بالغ بر 70 درصد از شهر اسدآباد تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار می گیرد.

مرسلی تصریح کرد: در حال حاضر 18 هزار انشعاب در شهر اسدآباد وجود دارد که در حال حاضر 30 درصد آنان به شبکه فاضلاب متصل شده‌اند.


امام جمعه اسدآباد:
برطرف کردن مشکل آب و بهداشت و درمان شهرستان اسدآباد در اولویت مسئولان باشد

امام جمعه اسدآباد با تشکر از حمایت‌ها و کمک‌های استاندار به شهرستان اسدآباد ،گفت: این شهرستان در بخش آب، بهداشت، آموزش و پرورش و امور فرهنگی دچار مشکلاتی متعددی است که باید با تلاش مسولان حل شود.

حجت الاسلام و المسلمین سید موسی حسینی مجد شامگاه گذشته در شورای برنامه ریزی استان همدان اظهار داشت: نزدیک‌ترین افراد به ائمه کسانی هستند که دارای اخلاق نیکو باشند که این صفت در سال همدلی و همزبانی بسیار ارزنده است. وی با اشاره به اینکه نزدیک شدن و احترام به مردم و دلجویی دادن به مردم می تواند در راستای شعار امسال باشد، افزود: شهرستان در وحدت، آسایش و امنیت است.


امام جمعه اسدآباد با انتقاد از آمار بالای زندانیان و طلاق در شهرستان اسدآباد، تصریح کرد: در بحث آب و بهداشت و آموزش و امور فرهنگی مشکل داریم و در صورت تخصیص اعتبارات در بخش فرهنگ می توانیم مشکلات موجود در این بخش را برطرف سازیم. وی با اشاره به اینکه خطبه های نماز جمعه در سال 94 به موضوع شعار سال ارتباط دارد، ابراز کرد: در سال همدلی و همزبانی ملت و دولت دست در دست یکدیگر دهیم تا مشکلات را برطرف کنیم.

حسینی مجد اظهار داشت: دو حوزه علمیه در شش سطح در شهرستان اسدآباد فعال است و 25 روحانی و مبلغ فعال در سطح شهرستان در حال فعالیت هستند. وی با انتقاد از قطعی آب در ماه رمضان سال 93 گفت: در آستانه ماه رمضان امیدوارم در بحث آب شرب شهری و روستایی شاهد قطعی نباشیم چرا که مردم در این ماه اذیت می شوند و باید از هم اکنون اقدامات لازم انجام شود.


فرماندار اسدآباد:
شهرستان اسدآباد با مشکل تامین فضای آموزشی روبه‌رو است

فرماندار اسدآباد گفت: علی رغم اینکه ۵ دانشگاه با حدود ۵ هزار دانشجو در اسدآباد فعال است اما شهرستان با مشکل تامین فضای آموزش روبرو است.


مسعود بکایی شامگاه گذشته در شورای برنامه‌ریزی همدان، اظهار داشت: امیدواریم برنامه های دولت تدبیر امید و روش این دولت در جهت ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم و در راستای شعار سال محقق شود و با همدلی و همزبانی شکاف های احتمالی موجود در بین دولت و مردم را به همیاری تبدیل کنیم. وی افزود: شهرستان اسدآباد حدود 6 درصد از مساحت استان را دارد اما هشت و نیم درصد از زمین های زراعی استان همدان در اختیار مردم اسدآباد است.

فرماندار اسدآباد با اعلام اینکه شهرستان اسدآباد قابلیت‌های خوبی در زمینه کشاورزی دارد، بیان کرد: متاسفانه سرمایه گذاری در بخش تبدیلی به ندرت انجام می‌شود و در حال حاضر امکانات فراهم است که سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در کشاورزی اسدآباد سرمایه‌گذاری کنند. وی با بیان اینکه اسدآباد دارای معادن غنی سنگ معدن است، تصریح کرد: امیدواریم با هدایت استاندار و نماینده مردم اسدآباد در مجلس بتوانیم شرایطی را در استان برای حضور سرمایه‌گذاران در این بخش فراهم کنیم.


فرماندار اسدآباد در ادامه با اشاره به اینکه نرخ رشد موالید یک و سی و شش صدم است، اظهار داشت: با توجه به مهاجرت مردم اسدآباد جمعیت رشد کلی ندارد. وی با اشاره به اینکه 46 درصد مردم اسدآباد در روستاها ساکن هستند، گفت: نسبت به استان همدان و کشور، ماندگاری جمعیتی بالایی در اسدآباد وجود دارد به گونه ای که 46 درصد مردم در روستاها ساکن هستند که این خود کمکی برای بخش کشاورزی است.

بکایی با اعلام اینکه در بحث بیمه افراد در سازمان تامین اجتماعی وضعیت شهرستان مطلوب است ، ابراز کرد:در سال گذشته 574 نفر بیمه شده اجباری و 393 نفر نیز بیمه داوطلبانه داشتیم و امیدواریم این روند ادامه یابد و در حال حاضر 37 درصد از جمعیت شهرستان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است. وی اسدآباد را قطب حمل و نقل زمینی دانست و گفت: اسدآباد موقعیت ویژه‌ای در بخش حمل‌ونقل دارد به طوری که 5 هزار نفر در صنعت حمل‌ونقل شهرستان اسداباد مشغول به فعالیت هستند.

فرماندار اسدآباد افزود: علی رغم اینکه 5 دانشگاه با حدود 5 هزار دانشجو در اسدآباد فعال است اما شهرستان با مشکل تامین فضای آموزش روبرو است و در حال حاضر دانشگاه آزاد و دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی در حال تملک زمین برای ساخت سایت آموزشی و اداری هستند.

بکایی گفت: پیشنهاداتی برای تبدیل تالاب پیر سلمان و دربند بوجین به مراکز تفریحی وجود دارد که امیدواریم ظرفیت موجود به یک فرصت برای شهرستان تبدیل شود. وی با انتقاد از عدم اجرای عملیات ساخت کتابخانه استاندارد در اسدآباد، ابراز کرد: شهر اسدآباد با 50 هزار نفر جمعیت تنها یک کتابخانه عمومی دارد و هنوز عملیات اجرایی کتابخانه استاندارد آغاز نشده است.

فرماندار اسدآباد با اشاره به اینکه بنای یادبود سیدجمال 4 سال است که به حال خود رها شده است، ابراز کرد: بنای سید جمال نیز در طی چند سال گذشته به دلیل عدم تخصیص اعتبار به صورت نیمه کاره رها شده است و در حال حاضر بنای یادبود سید جمال برای تکمیل شدن نیازمند 600 میلیون تومان اعتبار است. وی عنوان کرد: در زمینه راه‌های مواصلاتی نیز چون شهرستان اسداباد در مسیر چند استان قرار گرفته است مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این زمینه 8 میلیارد تومان برای کنار گذر شهرستان اختصاص یافته است.


استاندار همدان:
۱۶ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه اسدآباد تخصیص یافت

استاندار همدان گفت: در سفر به اسدآباد ۱۶ میلیارد تومان اعتبار در قالب ۱۶ مصوبه شورای برنامه ریزی برای توسعه این شهرستان تخصیص یافت.

محمد ناصر نیکبخت شامگاه گذشته در شورای برنامه ریزی استان همدان در شهرستان اسدآباد اظهار داشت: فضای گردشگری و اقلیم مناسبی در اسدآباد وجود دارد که با استفاده از توان  بخش خصوصی می توان از این ظرفیت برای جذب گردشگر استفاده کرد. وی گفت: شهر آجین دارای مشکلاتی است و نیازمند راه‌اندازی شعب برخی از ادارات است که باید با پیگیری‌های لازم این ادارات برای انجام خدمات مستقر شوند .

نیکبخت با تاکید بر اتمام پروژه سد نعمت آباد تصریح کرد: باغات روستای هدف گردشگری ملهمدره نیز تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار خواهد گرفت. وی با بیان اینکه بانک‌ها باید کمک کنند تا مشکلات بیمه کشاورزان برطرف شود، افزود: عملکرد بیمه‌ها در پرداخت خسارت کشاورزان همدان مطلوب نیست و این روند باید اصلاح شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه برای استاندارد سازی 100 کلاس روستایی نیاز به 800 میلیون تومان اعتبار است، گفت: از این میزان اعتبار 500 میلیون تومان از اعتبارات ملی و 300 میلیون تومان نیز اعتبارات استانی اختصاص یافته است. وی عنوان کرد: شهر آجین نیز برای بهسازی نیازمند 2 میلیارد تومان اعتبار است که یک میلیارد آن از محل اعتبارات ملی و یک میلیارد دیگر از بخش اعتبارات استانی تخصیص می‌یابد.


نیکبخت افزود: 300 میلیون تومان نیز از اعتبارات استانی برای انتقال پساب تصفیه خانه فاضلاب اسدآباد برای مصارف کشاورزی در نظر گرفته شده است. وی با اشاره به اینکه بخشی از روستاهای شهرستان نیازمند اجرای طرح بهسازی هستند، اعلام کرد: 200 میلیون تومان از اعتبارات استانی برای بهسازی روستای دوبراله اختصاص یافته است.

استاندار همدان گفت: در حال حاضر بخشی از آب شرب اسدآباد برای فضای سبز مصرف می‌شود که با اعتبار 80 میلیون تومانی این مشکل نیز در آینده نزدیک برطرف می‌شود. وی تصریج کرد: برای اتمام مجموعه ورزشی بانوان 2 میلیارد تومان اعتبار نیز است که نیمی از آن، از اعتبارات استانی تامین می شود.

نیکبخت گفت: طرح تفضیلی شهر آسدآباد نیز با اعتبار 50 میلیون تومانی از محل اعتبارات استانی به زودی آماده می شود. وی با اشاره به اینکه بنای یادبود سید جمال باید در شان و شخصیت این عالم فرهیخته باشد، اظهار داشت: 250 میلیون تومان از اعتبارات استانی و 500 میلیون تومان از اعتبارات ماده 180 برای تکمیل بنای یادبود سید جمال اختصاص یافت.


نماینده مردم اسدآباد در مجلس:
کارخانه گندله‌سازی اسدآباد هفته دولت امسال به بهره‌برداری می‌رسد‌

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی گفت‌: کارخانه گندله سازی اسدآباد در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد و به طور مستقیم برای چهارصد نفر اشتغال ایجاد می‌کند.

بهروز نعمتی شامگاه گذشته در شورای برنامه ریزی استان همدان اظهار داشت: روند ساخت سد نعمت آباد راضی کننده نیست که امید است با عنایت استاندار این سد تا دو سال آینده به بهره‌برداری برسد. وی با قدردانی از حمایت‌های استاندار در افتتاح کارخانه کنسانتره اسدآباد، گفت: کارخانه کنسانتره با حضور تعدادی از اعضای هیئت دولت به عنوان سومین مجموعه کنسانتره در کشور افتتاح شد.


سخنگوی هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی با انتقاد از به تعویق افتادن افتتاح کارخانه گندله سازی، ابراز کرد: به نظر نمی‌رسد که مجموعه گندله سازی اسدآباد تا پایان تیرماه به بهره‌برداری برسد و امیدواریم بتوانیم این مجموعه را در هفته دولت به بهره‌برداری برسانیم. وی اعلام کرد: کارخانه گندله سازی یک کار بزرگ است که می‌تواند چهارصد نفر به صورت مستقیم در آن مشغول به کار شوند و می‌تواند بخشی از معضل بیکاری شهرستان را برطرف می‌کند.

نعمتی با اشاره به اینکه نمای شهر آجین همانند یک روستای پیشرفته است، اذعان کرد: آجین چند سال است که به شهر تبدیل شده است اما در واقع یک روستای پیشرفته است و از استاندار درخواست داریم در این راه نیز ما را کمک کند تا برخی از ادارات و مجموعه‌های بانکی در این روستا مستقر شوند. وی از تملک زمین برای احداث کارخانه پتروشیمی خبر داد و گفت: در بحث کارخانه پتروشیمی کار تبادل توافق نامه های آن پایان یافته است و دستگاه‌های خدمات رسان باید کمک کنند تا مشکلی برای احداث کارخانه پتروشیمی وجود نداشته باشد چراکه مجموعه پتروشیمی یک سرمایه‌گذاری مطمئن در شهرستان است.

عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اسدآباد قطب تولید گوجه فرنگی در استان همدان است، اظهار داشت: کارخانه رب یکی از دغدغه‌های چندین ساله مردم اسدآباد است که در صورت برطرف شدن مشکلات گاز و آب، این کارخانه تا 40 روز دیگر به بهره برداری می‌رسد. وی گفت: بر اثر سرمازدگی اخیر طبق برآورد وزارت جهاد کشاورزی 33 میلیارد خسارت به کشاورزان اسدآباد وارد شده است.




ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir