پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  5832تاریخ انتشار:  1 آبان 1393 - 23:20
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
از تقدیر از بانوی قایقران همدان تا پیشنهاد تقدیر از مصطفی‌جوکار

 آنچه در هشتمین شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان گذشت+تصاویر

دولت به تنهایی 15 هزار میلیارد تومان به بانک ملی بدهکار است و از مجلس درخواست کرده ایم که کمک کند تا بدهی های دولت را زود تر وصول کنیم | یک سال گذشته تقریبا بانک ملی را بسته بودم و برای این کار نیز دلیل داشتم چراکه نمی خواستم شاهد نابودی بانک ملی باشم و اگر این روند ادامه پیدا می کرد دچار مشکلات جدی می شدیم.
به گزارش همدان پرس؛ مدیرعامل بانک ملی ایران با بیان اینکه امروز 13 هزار میلیارد تومان معوقات بخش خصوصی به بانک ملی که به طور قاطع می توانم بگویم رقم واقعی بالای 20 هزار میلیارد تومان است، گفت: دولت به تنهایی 15 هزار میلیارد تومان به بانک ملی بدهکار است و از مجلس درخواست کرده ایم که کمک کند تا بدهی های دولت را زودتر وصول کنیم.

عبدالناصر همتی در هشتمین شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با بیان اینکه بانک ملی جزو بانک های بزرگ و پر افتخار کشور است و افراد زیادی در طول 86 سال در این بانک خدمت کرده اند، اظهار داشت: از نظر دارایی و ثروت بانک ملی بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور است. وی با بیان اینکه چند روز پیش نیز رئیس جمهور بانک ملی را بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور دانست، بیان کرد: بانک ملی صدمات سنگینی خورده است و مسائلی پیش آمد که سبب وارد شدن آسیب به بانک ملی شد.

مدیر عامل بانک ملی ایران با بیان اینکه 44 هزار نفر در بانک ملی سراسر کشور مشغول به کار هستند، بیان کرد: هم اکنون معوقات سنگین زیادی بر دوش بانک ملی است.


همتی با بیان اینکه امروز 13 هزار میلیارد تومان معوقات بخش خصوصی به بانک ملی که به طور قاطع می توانم بگویم رقم واقعی بالای 20 هزار میلیارد تومان است، ادامه داد: دولت به تنهایی 15 هزار میلیارد تومان به بانک ملی بدهکار است و از مجلس درخواست کرده ایم که کمک کند تا بدهی های دولت را زود تر وصول کنیم. وی افزود: یک سال گذشته تقریبا بانک ملی را بسته بودم و برای این کار نیز دلیل داشتم چراکه نمی خواستم شاهد نابودی بانک ملی باشم و اگر این روند ادامه پیدا می کرد دچار مشکلات جدی می شدیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران با بیان اینکه ساختار و فرایندهای بانک ملی اصلاح شد، عنوان کرد: بانک ملی هنوز مشکلاتی دارد و این مشکلات کم نیست.

عبد الناصر همتی با بیان اینکه 12 هزار میلیاد تومان مانده تسهیلات بانک ملی با نرخ متوسط 11 درصد است در حالی که هم اکنون در بازار با نرخ 22 درصد در حال جمع آوری پول هستیم که با سپرده 25 درصد می شود، افزود:  15 هزار میلیارد تومان نزد دولت است که حتی حاضر  نیست سود آن تعلق بگیرد و میانگین سودی که دولت به بانک ملی می دهد هشت درصد است. وی با بیان اینکه 13هزار میلیارد تومان نیز دست مردم  است و نیمی از این 13 هزار میلیارد تومان در دست 54 نفر است، بیان کرد: 54 نفری که به طور میانگین هر کدام 100 میلیارد تومان بدهکار هستند از 500 میلیاردی تومانی تا 70 میلیاردی تومانی در بین این 54 نفر بدهکاری وجود دارد، با چنین وضعیتی چطور انتظار می رود از یک بانک که بتواند در طرح های توسعه شرکت کند و منابع کافی برای قانون داشته باشد.

مدیر عامل بانک ملی ایران با بیان اینکه توانستیم اضافه برداشت بانک مرکزی را در یک سال گذشته به حداقل برسانیم و نرخ ها را نظم و نظام بدهیم با دولت تعامل خوبی داشتیم، ابراز داشت: با بدهکاران به طور جدی صحبت کردیم تمهیداتی پیش بینی شد که بتوانیم بدهی ها را وصول کنیم تا بانک از این حالت بیرون بیاید.

همتی با بیان اینکه معتقد هستیم اقتصاد ایران بانک محور است و 85 درصد تامین مالی در کشور از سوی بانک انجام می شود، افزود: خواهش دارم که علیه بانک ها صحبت نکنید چراکه در آخر باید با همین بانک ها توسعه را انجام دهید و کسی نیست که برای طرح های توسعه ای پول بیاورد و حتی اگر بانک ها بد باشند و مشکل داشته باشند باید به آنها کمک و از آنها حمایت کنیم. وی با بیان اینکه بپذیریم یا نپذیریم فعلا به بانک باید به عنوان محور توسعه توجه شود و چه دولت و چه مجلس همه باید به بانک ها توجه کنند، عنوان کرد: روند ها و شاخص ها نشان می دهد که حرکت به سمت رونق آغاز شده است و بانک ملی هم به طور جدی نقش خواهد داشت.

مدیر عامل بانک ملی ایران با بیان اینکه بانک ملی از ابتدای سال تاکنون 150 هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است، عنوان کرد: بانک ملی در شرایط سخت توانست از بسیاری از بانک ها بهتر باشد و قابل مقایسه با هیچ بانک دیگری نیست.

عبدالناصر همتی با بیان اینکه بانک ملی پذیرفت برای یک مرحله 10 هزار میلیارد تومان وام ازدواج بدهد و هم اکنون به طور میانگین روزانه سه هزار وام ازدواج در کشور می پردازد، اظهار داشت: در این شرایط سخت سال گذشته 70 درصد تعهد وام ازدواج را بانک ملی پذیرفت و 30 درصد به کل بانک های دیگر داده شد. وی با بیان اینکه طرح هایی که در استان همدان می خواهد اجرا شود آنقدر سنگین نیست که بانک ملی نتواند وارد شود، بیان کرد: طرح های استان همدان برای چهار یا 10 میلیارد تومان و مبالغ پایینی مانند این مبالغ مانده اند و این ارقام برای بانک ملی عددی نیست در بانک ملی می توانیم هر عددی را به اعضای شورای برنامه ریزی و سرمایه گذاران بپردازیم.

مدیر عامل بانک ملی ایران با بیان اینکه بانک ملی تا دیروز به 218 هزار نفر وام ازدواج داده است و به تنهایی دو برابر سیستم بانکی وام داده است، ابراز داشت: بانک ملی در همدان به هفت هزار و 480 نفر نفر وام ازواج داده است.

همتی با بیان اینکه بانک ملی نمی خواهد در تاریکی قدم بردارد و می خواهد شفاف باشد چراکه بانکی است که سال ها خدمت ارائه می دهد، تاکید کرد: در همدان حتما و قطعا در مورد پروژه ها به طور جدی وارد می شویم. وی با بیان اینکه در سه ماه گذشته در کل کشور 410 پروژه دارای مشکل از جمله پروژه های نیمه کاره و بلا تکلیف بررسی شدند، ادامه داد: تا دیروز 330 پروژه در کشور را تعیین تکلیف کردیم که از این تعداد چند پروژه در همدان بوده است.

مدیر عامل بانک ملی ایران با بیان اینکه حیف است که شهر و استان همدان عقب ماندگی زیادی داشته باشد، بیان کرد: همدان پتانسیل صنعتی شدن را دارد اما عقب مانده است و باید از فرصت های پیش رو استفاده کند.

نیک بخت:
نمود پول های پرداختی به کشاورزان همدانی در جامعه مشاهده نمی شود

استاندار همدان گفت: 340 میلیارد تومان پول گندم کاران و بیش از هزار میلیارد تومان پول سیب زمینی کاران پرداخت شد اما می بینیم علارغم وجود این همه پول پرداخت شده نمود ان در جامعه دیده نمی شود و باید به سمتی برویم که پول هایی که به کشاورزان پرداخت می شود در جامعه نمود داشته باشد.


محمد ناصر نیک بخت نیز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان ضمن گرامی داشت یاد آیت الله مهدوی کنی از برگزاری مراسمی برای وی در هفته آینده در همدان خبر داد و اظهار داشت: روز گذشته 30 مهر ماه روز کرامی داشت شجاعت، رشادت دانش آموزان همدانی بود و به دنبال ثبت روز 30 مهر در تاریخ انقلاب هستیم. وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای بودجه سال 94 در پیش است و زمان آن رسیده که با هماهنگی و رایزنی نمایندگان نیاز های استان همدان مطرح شود، عنوان کرد: قانون بودجه به زودی تقویم مجلس و بررسی آن آغاز می شود.

استاندار همدان با بیان اینکه مسائل زیر بنایی و مهم استان همدان باید با حضور نمایندگان مجلس پیگری شود، ادامه داد: قول استخدام 210 نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران که در آزمون استخدامی قبول شده بودند را داده بودم که کار آنها انجام و از ابتدای ابان ماه مشغول به کار می شوند.


نیک بخت با بیان اینکه 225 میلیون تومان حقوق ماهانه این 210 نفر می شود، بیان کرد: این 210 فرزند شهید و ایثارگر پس از گذراندن مراحل قانونی از روز شنبه کار خود را آغاز می کنند. وی با بیان اینکه طبق آمار تامین اجتماعی ماهانه هزار نفر به اشتغال استان همدان اضافه شده است، عنوان کرد: روسای مرکز آمار استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و تامین اجتماعی گروهی تشکیل دهند و اطلاعات و امار اشتغال شهرستان ها را بررسی و پیگری کنند تا مشخص شود این آمار تا چه اندازه درست است و نتیجه در جلسه بعد شورای برنامه ریزی ارائه شود.

استاندار همدان با بیان اینکه در جلسه ای که در شب گذشته با مدیر عامل بانک ملی داشتیم مسائل و مشکلات استان مطرح شد، عنوان کرد: مدیر عامل بانک ملی ایران از صاحب نظران اقتصادی کشور است که توجه و علاقه به استان همدان دارد اما به علت آسیب هایی که در گذشته به بانک ملی وارد شده تنگناهایی ایجاد شده است.

محمد ناصر نیک بخت با بیان اینکه مدیر عامل بانک ملی ایران از وضعیت پروژه های عمرانی که به علت بدهی نیمه کاره مانده اند ابراز ناراحتی کرد و ادامه داد: چرا باید پروژه شایان سام ملایر که در آن 50 میلیارد تومان سرمایه گذاری شده به خاطر شش میلیارد تومان بدهی با پنج درصد کار کند. وی افزود: همدان در شرایطی است که می رود توسعه ای شایسته نام خود داشته باشد و عمده ترین جایی که می تواند همدان را در توسعه کمک کند بانک ملی است.

استاندار همدان با بیان اینکه مسئله آب و استفاده بهیه از آب مهم است، برای استان همدان 12 هزار هکتار تعیین شده که تا پایان امسال باید زیر پوشش آبیاری تحت فشار قرار گیرد.

نیک بخت با بیان اینکه باید تکلیف پول ذرت کاران استان همدان مشخص شود، بیان کرد: 340 میلیارد تومان پول گندم به کشاورزان استان همدان از سوی بانک سپه پرداخت شد و بیش از هزار میلیارد تومان پول سیب زمینی کاران پرداخت شد اما می بینیم علارغم وجود این همه پول پرداخت شده نمود ان در جامعه دیده نمی شود و باید به سمتی رویم که پول هایی که به کشاورزان پرداخت می شود در جامعه نمود داشته باشد. وی با بیان اینکه در این جلسه مباحثی مطرح شد که برای توسعه استان همدان بسیار راه گشاست، عنوان کرد: دغدغه من مردم و توسعه استان همدان است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه 9 ماه است که مسئله خرید کوک برای کارخانه فرو منگنز را پیگری می کنیم اما تاکنون نتیجه ای نداده است، اظهار داشت: اصل موضوع به بانک ملی بر می گردد.

بهروز نعمتی با بیان اینکه جهاد کشاورزی درخصوص آبیاری تحت فشار عملکرد خوبی در اسدآباد ندارد، عنوان کرد: مدیریت برای زیر پوشش دادن اراضی برای آبیاری تحت فشار به گونه ای است که هر کارشناس آن گونه که بخواهد تصمیم می گیرد. وی با بیان اینکه در قانون به طور شفاف آمده که برای آبیاری تحت فشار 85 درصد دولت و 15 درصد کشاورز باید بیاورد، ادامه داد: با برخی به گونه ای رفتار شده که موجب نارضایتی در بین کشاورزان شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ذرت کاران اسدآبادی محصول خود را تحویل داده اند اما هزینه آن را دریافت نکرده اند، افزود: درخوصو کیل چغندر سلیقه ای عمل می شود و گاهی دیده شده که کیل چغندر را به شدت پایین می زنند که در این خصوص از سازمان صنعت، معدن و تجارت درخواست بازرسی داریم.

سامری:
سرشماری کشاورزی در استان همدان 45 و نیم درصد پیشرفت دارد

معاون برنامه ریزی استاندار همدان گفت: سرشماری کشاورزی در استان همدان 45 و نیم درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در کل 120 هزار خانوار سرشماری شده اند.


خسرو سامری نیز در شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان با بیان اینکه سرشماری کشاورزی از پنجم مهر ماه در استان همدان همزمان با سراسر کشور آغاز شد، اظهار داشت: در استان همدان بخش کشاورزی به عنوان یکی از مهمترین بخش ها از نظر اشتغال و آمار ثروت از اهمیت ویژه ای برخودار است. وی با بیان اینکه سرشماری کشاورزی در استان همدان 140 تا 145 هزار بهره بردار کشاورزی، 235 هزار خانوار روستایی با 700 هزار نفر جمعیت را شامل می شود، بیان کرد: با همکاری خوب جهاد کشاورزی و فرمانداری ها تاکنون سرشماری کشاورزی در استان همدان 45 و نیم درصد پیشرفت فیزیکی داشته و در کل 120 هزار خانوار سرشماری شده اند.

معاون برنامه ریزی استاندار همدان با بیان اینکه کسب اطلاعات صحیحی کشاورزی برای برنامه ریزی ضروری است و لازم است در این خصوص اطلاع رسانی مناسب انجام شود، عنوان کرد: شورای برنامه ریزی استان با 9 کمیته در شهرستان ها در حال کار است.

سامری با بیان اینکه هفت جلسه شورای برنامه ریزی استان 37 مصوبه داشته که 82 درصد مصوبات یعنی 49 درصد مصوبات به طور کامل اجرایی شده و 43 درصد مصوبات در دست اجراست، ادامه داد: سه مصوبه شورای برنامه ریزی استان معادل هشت درصد مصوبات اجرایی نشده و از کسانی که مصوبات به آنها مربوط می شود می خواهد همکاری کنند تا یان سه مصوبه تا پایان سال به نتیجه برسد. وی با بیان اینکه امروز هشتیم جلسه شورای برنامه ریزی استان همدان برگزار می شود، بیان کرد: کارگروه اشتغال هفت جلسه و 76 مصوبه و کارگروه امور زیر بنایی 46 مصوبه داشته است.


معاون برنامه ریزی استاندار همدان با بیان اینکه کمیته برنامه ریزی شهرستان تویسرکان به 47 مصوبه بیشترین مصوبه و ملایر با شش جلسه بیشترین جلسه را در بین شهرستان های استان داشته اند، عنوان کرد: فرمانداران باید کمیته برنامه ریزی را به موقع برگزار کنند.

خسرو سامری با بیان اینکه با توجه به اینکه تدوین بودجه سال 94 در حال تدوین است مسئولان دستگاه های اجرایی باید با وزات خانه های مربوطه ارتباط داشته باشند، بیان کرد: مسئولان هر موردی که لازم است را به استانداری ارائه کنند تا پس از جمع بندی پیگری شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه همدانی های زیادی در تهران فعالیت و مسئولیت اجرایی دارند که علاقمند به تاثیر گذاری در استان همدان هستند، بیان کرد: استان همدان از مدیر عامل بانک ملی ایران انتظار بالایی دارد. امیر خجسته با بیان اینکه استان همدان در شرف کارها و فعالیت های بزرگی است، بیان کرد: برای رسیدن به توسعه نیاز به عزم استانی است که در صورت وجود عزم نتیجه خوبی حاصل می شود.


طرح جامع لاله‌جین و احداث شهر حورا تصویب شد
از تقدیر از بانوی قایقران همدان تا پیشنهاد تقدیر از مصطفی‌جوکار

هشتمین شورای برنامه‌ریزی و توسعه همدان با حاشیه‌هایی همراه بود که در آن طرح جامع شهر لاله‌جین و طرح احداث شهر حورا تصویب و از بانوی قایقران همدانی تقدیر شد.


در شورای برنامه‌ریزی استان، استاندار همدان از آرزو حکیمی بانوی قایقران همدانی که موفق به کسب مدال برنز در مسابقات آسیایی اینچئون شد، تقدیر کرد. در این جلسه آرزو حکیمی به همراه خانواده خود حضور داشت که هدایایی از سوی استاندار به وی اهدا شد.

استاندار همدان در این جلسه اظهار کرد: در مسابقات آسیایی اینچئون میثم مصطفی جوکار، آرمین تشکری و آرزو حکیمی توانستند به ترتیب در رشته‌های کشتی، والیبال و قایقرانی صاحب مدال شوند که بسیار ارزشمند است.

محمدناصر نیکبخت اضافه کرد: در مسابقات آسیایی آرزو حکیمی در رشته قایقرانی موفق به کسب مدال برنز شد و آرمین تشکری در قالب تیم ملی والیبال مدال طلا کسب کرد، میثم مصطفی جوکار نیز در کشتی مدال طلا را به دست آورد که افتخارات بزرگی برای استان همدان به ارمغان آوردند. وی تصریح کرد: در مسابقات پاراالمپیک آسیایی نیز ورزشکارانی از همدان حضور دارند که توفیقاتی کسب کرده‌اند که قدردان آنها نیز هستیم.

استاندار همدان در این جلسه گریزی به پیروزی‌های اخیر تیم پاس زد و متذکر شد: پیروزی‌هایی که اخیراً تیم پاس کسب کرده امیدوارکننده است که امیدواریم این نوار پیروزی مستدام باشد.

همچنین فرماندار ملایر خواستار برگزاری چنین مراسمی برای قدردانی از میثم مصطفی‌جوکار شد که ضمن موافقت استاندار مقرر شد در جلسه بعدی این اتفاق رخ دهد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان نیز گفت: در مسابقات آسیایی اینچئون سه ورزشکار از استان همدان حضور داشتند که موفق به دریافت دو مدال طلا و یک مدال برنز شدند.

سید عبدی افتخاری تصریح کرد: استان همدان با این تعداد مدال در بازی‌های آسیایی پس از استان‌های مازنداران، تهران و خوزستان رتبه چهارم را در سطح کشور کسب کرد. وی با اشاره به اینکه قایقرانی استان همدان در پنج سال اخیر نسبت به گذشته رشد کرده، افزود: در این مدت 25 مدال آسیایی در رشته قایقرانی توسط ورزشکاران استان همدان کسب شده است.

آرزو حکیمی نیز ضمن قدردانی از استاندار و مسئولانی که این مراسم را تدارک دیدند، افزود: امیدوارم در مسابقات آتی نیز بتوانم مدال‌های خوش رنگ‌تری را برای استان همدان به ارمغان بیاورم.

در پایان شورای برنامه‌ریزی دو طرح جامع لاله‌جین و احداث شهر جدید حورا مورد بررسی و رأی‌گیری اعضای شورا قرار گرفت که در نهایت مورد تصویب قرار گرفت.



ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان

همدان

, شورا

شورا

, برنامه ریزی

برنامه ریزی

, توسعه

توسعه

, استان

استان

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir