به گزارش همدان پرس؛ مرضیه یونسی با اعلام این خبر بیان کرد: پرونده نگهداری ۶ دستگاه ماینر قاچاق و ۷۰ قطعه لوازم جانبی به ارزش یک میلیارد و ۱۶۱ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز همدان رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه پس از رسیدگی و با توجه به ارائه نشدن مدارک گمرکی، اتهام انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت جزای نقدی محکوم کرد.
یونسی گفت: ماموران کلانتری ۱۸ جورقان با شکایت اداره برق همدان این تخلف را در پارکینگ یک منزل مسکونی کشف و گزارش آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
محکومیت قاچاقچی کالای خارجی
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان در ادامه از محکومیت سه میلیارد و ۶۲۲ میلیون ریالی قاچاقچی کالا در فامنین خبر داد و گفت: شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز این شهرستان به پرونده حمل کالای قاچاق به ارزش ۲ میلیارد و ۱۲۲ میلیون ریال رسیدگی کرد.
وی افزود: شعبه پس از رسیدگی، با توجه به ارائه نکردن مدارک گمرکی، اتهام قاچاق کالا را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، در مجموع متخلف را سه میلیارد و ۶۲۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.