به گزارش همدان پرس؛ فرهاد بختیاری اظهار کرد: همدان در سالهای اخیر با کاهش چشمگیر بارندگی و افت منابع آب زیرزمینی مواجه بوده و اگر روند مصرف به شکل فعلی ادامه یابد، در آیندهای نهچندان دور با چالشهای جدیتری روبهرو میشویم.
بختیاریفر با بیان اینکه پویش ۲۰ در ۳۰ راهی برای جلب مشارکت عمومی در مسیر نجات منابع آب استان است، تصریح کرد: با صرفهجویی ۲۰ لیتر در روز، هر شهروند میتواند ماهانه ۶۰۰ لیتر آب کمتر مصرف کند؛ عددی که اگر در مقیاس خانوار و استان محاسبه شود، نتایج چشمگیری در پی دارد.
وی با اشاره به اینکه این پویش تنها یک حرکت نمادین نیست، بلکه یک ضرورت حیاتی برای استان ماست، مطرح کرد: امیدواریم با همدلی مردم، مسئولان و رسانهها، بتوانیم الگوی مصرف بهینه آب را در جامعه نهادینه کنیم.
مدیرعامل آبفای استان همدان در پایان با بیان اینکه مدیریت مصرف آب، تنها مسئولیت دولت نیست، خاطرنشان کرد: اگر امروز در کنار یکدیگر برای اصلاح الگوی مصرف تلاش نکنیم، فردا فرزندانمان تاوان آن را خواهند داد. پویش ۲۰ در ۳۰ فرصتی است تا همه در نجات آب، این ثروت ارزشمند، سهیم شویم.