به گزارش همدان پرس؛ دکتر مهتا سنگستانی اظهار کرد: ۱۳۸ هزار و ۱۴۵ نفر از جمعیت زنان این استان بالای ۶۰ سال هستند که این آمار در مردان ۱۲۴ هزار و ۴۵۸ نفر است همچنین تویسرکان با ۱۷.۷ درصد بیشترین میزان سالمندان استان را به خود اختصاص داده و شهرستان کبودراهنگ با ۱۲.۶ درصد کمترین جمعیت سالمند را دارد.
وی بیان کرد: بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی افراد بالای ۶۵ سال سالمند تلقی می شوند اما در ایران ارائه خدمات به سالمندان از ۶۰ سال آغاز می شود و به افراد دارای سن ۶۰ سال به بالاتر سالمند اطلاق می شد.
رئیس گروه سلامت میانسالان و سالمندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره چرایی رتبه دار بودن همدان در سالمندی توضیح داد: همدان از استان های برخوردار کشور است و یکی از دلایل بالا بودن آمار سالمندی می تواند بالا بودن امید به زندگی در همدان باشد یعنی افراد بیشتری به سنین سالمندی می رسند.
دکتر سنگستانی یادآور شد: سالمندی و کهولت سن فرایندی طبیعی و غیرقابل اجتناب به شمار می رود که همه افراد را درگیر می کند، این دوران به نوعی مرحله غایت پختگی زندگی افراد است با این وجود می توان با چاره اندیشی و اقدام به موقع آغاز پیری و کهولت را به تعویق انداخت و روند پیشرفت آن را کُند و دوران سالمندی سالم و موفقی را طی کرد.