به گزارش همدان پرس؛ مرضیه یونسی گفت: شعبه هفتم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز به پرونده قاچاق لوازم خانگی به ارزش یک میلیارد و 909 میلیون ریال رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: شعبه پس از رسیدگی، با توجه به ارائه نکردن مدارک گمرکی ، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای کشف شده، متخلف را با کسر مدت حبس به پرداخت یک میلیارد و 901 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته یونسی، همچنین شعبه در ازای ضبط خودرو حامل کالای قاچاق معادل ارزش آن، متخلف را به پرداخت یک میلیارد و 500 میلیون ریال جریمه و در مجموع به پرداخت سه میلیارد و 401 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی همدان از یک خودرو سواری سمند محموله کالای قاچاق شامل زودپز 12 دستگاه و قاشق و چنگال 10 هزار و 800 عدد را کشف و پرونده تخلف آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.