به گزارش همدان پرس؛ میثم پورطلوعی در جمع خبرنگاران بیان کرد: تولید مرغ در سال 1402 35میلیون و 235 هزار قطعه بوده است.
وی با بیان اینکه مصرف روزانه مرغ در استان همدان 70 تا 90 تن است و در اوج مصرف به 120 تا 140 تن در روز می رسد ادامه داد: در سال ۱۴۰۱، ۲۶ میلیون قطعه و در سال 1402 بیش از ۳۵ میلیون قطعه جوجهریزی در استان همدان انجام شد.
این مسوول همچنین با بیان اینکه تولید گوشت مرغ در استان همدان با این روند جوجهریزی رشد چشمگیری داشته است،افزود: با این حجم جوجهریزی، مرغ استان تامین است و مشکلی برای نیاز استان وجود ندارد.
معاون بهبود تولیدات دامی استان با بیان اینکه میانگین تولید مرغ در 15 سال گذشته کمتر از 20 میلیون قطعه بوده است تصریح کرد: تولید مرغ در استان مازاد بر نیاز است از همین رو در حوزه تولید، عرضه و نظارت هیچ مشکلی وجود ندارد.
پورطلوعی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون طی 18 روز 2 میلیون 449 قطعه جوجه ریزی شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 34 درصد رشد داشته است.