به گزارش همدان پرس؛ به نقل از ایرنا؛ حجت الاسلام حسن طاهری در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه همدان بیان کرد: باید جدیت ببشتری را از مسوولان برای رفع مشکلات معیشتی شاهد باشیم.
وی تاکید کرد: مسوولان در صورت توان ، نسبت به رفع مشکلات تلاش کنند و در صورت ناتوانی در حل مشکلات، کار را به فرد دیگر محول کنند.
خطیب جمعه همدان بیان کرد: به فرموده قرآن در سوره حج، فردی که مسئولیت جمعیت زیادی را به عهده گرفته باید پاسخگو باشد بنابراین باید با جدیت برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
وی اظهارکرد: نتیجه عمل معلمان در آینده مشخص می شود چرا که در اثر تربیت انها در آینده این فرزندلن و دانش اموزان کارهایی انجام می دهند.
خطیب جمعه همدان اضافه کرد: معلمان در کلاس درس و مدرسه و والدین در خانه باید فرزندان را با دین، اهل بیت و نماز آشنا کنند.
وی با تاکید بر ضرپرت حفظ آمادگی برای مقابله با دشمن،افزود: به گفته حصرت علی (ع) هنگام سکوت دشمن باید بیشتر هوشیار بود چرا که در سکوت و صلح او در حال طرح ریزی برای توطئه های پیچیده است.
امام جمعه موقت همدان افزود: دشمنان بی رحم، کودکان مظلوم و گرسته غزه را در صف دریافت غذا به رگبار گلوله بسته است در حالیکه حیوانات هم این کار را نمی کند.
وی تاکید کرد: مسوولان مشکلات را به خوبی می دانند و برای رفع آنها تلاش کنند چرا که بسیاری از مشکلات تا حدود زیادی قابل حل است.