به گزارش همدان پرس؛ آرزو کاوهای در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: در شب یلدا با وجود تعدد مواد غذایی مختلف می بایست از پرخوری پرهیز کنیم چراکه مصرف بیش از اندازه موادغذایی موجب اختلال در عملکرد دستگاه گوارش و افزایش کالری دریافتی بدن خواهد شد. بههمین دلیل توصیه میشود شام این شب سبکتر و زودتر صرف شود.
کاوهای در ادامه به برخی نکات مهم اشاره کرد و گفت: بهتر است در این شب از میوه های تازه به جای میوه های خشک استفاده شود. همچنین وی تاکید کرد که سبزیجات رنگی مانند لبو و کدو حلوایی بهترین گزینه برای دور همی های این شب است. در خصوص آجیل نیز توجه به تازه بودن آن و همین طور استفاده از انواع کم نمک و یا بدون نمک باید مورد توجه قرار گیرد .
وی ادامه داد: میوههای فصل زمستان مانند انار، سیب و پرتقال سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدان هستند که در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش مهمی دارند و از ابتلا به سرماخوردگی و عفونتهای تنفسی جلوگیری میکنند.
کاره ای گفت: همچنین میوههایی با درصد بالای آب، مانند هندوانه و نارنگی به حفظ رطوبت و تعادل آب بدن کمک کرده و مانع خشکی پوست در روزهای سرد سال میشوند.