به گزارش همدان پرس؛ یزدان گلستان با بیان اینکه موضوع لایروبی و آزادسازی رودخانه شهرستان بهار با توجه به شروع فصل بارش و عبور ایمن سیلاب فصلی در دستور کار قرار گرفته ، گفت: رودخانه عبوری از اراضی روستای دهنجرد در شهرستان بهار به طول تقریبی یک و نیم کیلومتر لایروبی شد.
وی افزود: طی این عملیات با خاکبرداری با حجم حدود ۴۰۰۰۰ مترمکعب، دو هکتار از اراضی بستر رودخانه نیز، آزادسازی و با ایجاد آبگذری ایمن سیلاب یکی از بازه های مستعد خطر سیلاب در این رودخانه رفع شد.
گلستان اعتبار هزینه شده جهت لایروبی و آزاد سازی این بازه از رودخانه را 6 میلیارد ریال دانست و افزود: این بازه در سنوات گذشته باعث آبگرفتگی و مشکلات سیلاب برای مجاورین رودخانه شده بود.
گلستان از لایروبی و آزاد سازی 14کیلومتر از رودخانه های شهرستان تاکنون یاد کرد و افزود: 11000 متر از رودخانه های شهرستان بهار در سال جاری نشانه گذاری (رپر گذاری) شده است.
وی مجموع کل عملیات نشانه گذاری رودخانه های شهرستان از ابتدا تاکنون را 29000 متر یاد کرد و افزود: با پیگیری های بعمل آمده، چارت کارشناسی رودخانه و گشت رودخانه شهرستان انجام و در سال جاری محقق شد، که این مهم، کنترل بیشتر بر روی رودخانه های این شهرستان را محقق خواهد کرد.
گلستان با بیان اینکه همکاری مردم مسائل و مشکلات زیست محیطی رودخانه ها را کاهش می دهد، گفت: جلوگیری از برداشت شن و ماسه، تصرف در حریم و بستر رودخانه ها و تخلیه نخاله ها می تواند عبور ایمن سیلاب را کاهش و با مشکل روبرو کند.
مدیر منابع آب شهرستان بهار افزود: مردم عزیز شهرستان گزارشات حوزه رودخانه ها را به سامانه 3151 اطلاع دهند تا در اسرع وقت کارشناسان این حوزه به شکایات رودخانه رسیدگی نمایند.