27 مهر 1404 ساعت 0:02:36 | کد : 115935
لباسهای تابستانی را جمع نکنید، پاییز قصد آمدن ندارد
رای ۱۵ روز آینده در بسیاری از نقاط استان های نیمه غربی و شمالی کشور شاهد شرایط بارشی شدیداً کمتر از نرمال خواهیم بود و میزان بارش ها نسبت به حالت نرمال سالانه با افت قابل توجهی همراه خواهد بود.
به گزارش همدان پرس؛ برای ۱۵ روز آینده در بسیاری از نقاط استان های نیمه غربی و شمالی کشور شاهد شرایط بارشی شدیداً کمتر از نرمال خواهیم بود و میزان بارش ها نسبت به حالت نرمال سالانه با افت قابل توجهی همراه خواهد بود.

علیرغم بودن در فصل پاییز و آغاز فصل بارندگی، برای ۱۵ روز آینده بخش گستردهای از کشور هیچ بارشی نخواهند داشت و به جز نواحی از شمال و مناطق بسیار محدودی از شمال غرب کشور در سایر نواحی بارش خاصی نداریم.
استانهای گیلان و مازندران نیز علی رغم بودن در مهم ترین ماه های بارشی خود، شاهد خشکسالی هستند و میزان بارشهای پیش بینی شده در این نواحی نسبت به حالت نرمال بسیار ضعیفتر خواهد بود