به گزارش همدان پرس؛ حجت الله شهبازی با اشاره به فعالیت  68 واحد تولید قارچ در استان همدان بیان کرد:  12 واحد کشت و صنعت قارچ خوراکی و 56 واحد قارچ خوراکی در این استان فعالیت می کنند.
 
وی با بیان اینکه شهرستان بهار با 11 واحد تولید کننده بیشترین تولید قارچ در استان را به خود اختصاص داده است.
 
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان اظهار داشت: 357 نفر در 68 واحد تولید قارچ خوراکی در این استان اشتغال دئارند.
 
وی اظهار داشت: تولید قارچ در این استان در 20 سال گذشته 434 درصد رشد داشته است که از 904 تن در سال به پنج هزار و 18 تن در سال رسیده است.
 
شهبازی با بیان اینکه پرورش دهنده قارچ باید از عهده آماده سازی سالن پرورش، تامین تجهیزات و ابزار، تهیه لوازم جانبی تولید قارچ و سایر موارد بر آید تصریح کرد: رعایت اصول بهداشتی در سالن های پرورش قارچ برای پیشگیری آفات و بیماری های قارچ به عنوان قوانین اصلی و همیشگی باید مدنظر قرار گیرد.
 
وی درباره خواص استفاده از قارچ نیز گفت: قارچ یکی از سالم ترین مواد غذایی است که می تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، چراکه چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خود جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد.
 
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی همدان  خاطرنشان کرد: ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک می کنند.