به گزارش همدان پرس؛ رؤسای بنیاد ایرانشناسی و بوعلیسینا دیدار و گفتگو کردند.
رئیس بنیاد ایرانشناسی و عضو هیئت امنای بنیاد بوعلیسینا در این دیدار بر معرفی مفاخر ملی و استفاده از میراث مشاهیر در تقویت جایگاه جهانی ایران تأکید کرد.
دکتر علیاکبر صالحی بیان کرد: برای نیل به مأموریتهای بنیاد ایرانشناسی، بهرمندی از میراث مشاهیر و مفاخر ملی از سعدی و حافظ گرفته تا ابنسینا در دستور کار این بنیاد قرار دارد.
دکتر انشاءالله رحمتی رئیس بنیاد بوعلی سینا نیز به نظریه اسلام ایرانی اشاره کرد و گفت: از نظر کُربن که به درستی روح تشیع را درک کرده و آن را باطن اسلام و ادیان ابراهیمی میداند، ایران تنها یک جغرافیا نیست بلکه ایران یک مفهوم متافیزیکی است و ابنسینا یکی از معماران اسلام ایرانی است.
در این دیدار دکتر نجفقلی حبیبی، مصحح کتاب القانون و توکل دارائی، قائم مقام بنیاد بوعلیسینا حضور داشتند.