پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  33114تاریخ انتشار:  16 آذر 1396 - 8:9
نسخه چاپی
ارسال به دوستان

 فعالان سیاسی به مناسبت 16 آذر چه گفتند؟

چهره‌هاي سياسي اصلاح‌طلب و اصولگرا به مناسبت فرارسيدن ١٦ آذر، روز دانشجو، در دانشگاه‌هاي كشور سخنراني كردند. محمدرضا خاتمي كه در دانشگاه تهران سخنراني مي‌كرد از اعتمادنکردن به دانشگاه‌ها انتقاد كرد و گفت: «مي‌توانيم مدعي باشيم آقاي رئيس‌جمهور شما شعارهايتان اين بود و چه شد؟».
به گزارش همدان پرس؛ چهره‌هاي سياسي اصلاح‌طلب و اصولگرا به مناسبت فرارسيدن ١٦ آذر، روز دانشجو، در دانشگاه‌هاي كشور سخنراني كردند. محمدرضا خاتمي كه در دانشگاه تهران سخنراني مي‌كرد از اعتمادنکردن به دانشگاه‌ها انتقاد كرد و گفت: «مي‌توانيم مدعي باشيم آقاي رئيس‌جمهور شما شعارهايتان اين بود و چه شد؟».

عليرضا شكوري‌راد، دبير کل حزب اتحاد ملت ايران هم در دانشگاه شهيد بهشتي گفت: کساني که روبه‌روي اصلاحات بودند، متشتت و پراکنده و وارفته هستند.مسعود پزشكيان، نایب‌رئيس مجلس هم در دانشگاه شهيد بهشتي گفت: «حصر يکي از دغدغه‌هاي ماست، ولي ما در مجلس نمي‌توانيم کار خاصي بکنيم، البته در حال پيگيري هستيم تا اين موضوع حل شود». عزت‌الله ضرغامي، رئيس اسبق صداوسيما هم در دانشگاه تهران از اين گفت كه يك تار موي چه‌گوارا را به نمازشب‌خوان‌هاي ضربه‌زننده به انقلاب ترجيح مي‌دهد.

سرنوشت دانشجويان ستاره‌دار چه شد؟

به گزارش ايلنا، «محمدرضا خاتمي»، نايب‌رئيس مجلس ششم، گفت: دانشگاه بايد بتواند روشنگري کند و نمي‌شود دانشگاه‌ها را به‌خاطر ورود به مسائل مختلف به اسم سياه‌نمايي محدود کرد. نمي‌شود وقتي يک انجمن علمي مي‌خواهد کنفرانسي درباره آسيب‌هاي اجتماعي برگزار کند، فلان نهاد مانع شود. او در واکنش به شعار دانشجويان مبني بر اينکه «دانشگاه امنيتي نمي‌خواهيم» تأکيد کرد: البته امنيت را مي‌خواهيم و بايد بخواهيم، اما دانشگاه امنيتي را نمي‌خواهيم.

اين فعال سياسي اصلاح‌طلب افزود: تازماني‌که به دانشگاهيان انگ ضد انقلاب و مسائلي ازاين‌دست بزنند، دانشگاه پويا نخواهد بود. دانشگاه بايد بتواند روشنگري کند و نمي‌شود دانشگاه‌ها را به‌خاطر ورود به مسائل مختلف به اسم سياه‌نمايي محدود کرد. نمي‌شود وقتي يک انجمن علمي مي‌خواهد کنفرانسي درباره آسيب‌هاي اجتماعي برگزار کند، فلان نهاد مانع شود. او اعلام کرد: تابه‌حال ديده‌ايد يک رئيس دانشگاه اختلاس کرده باشد؟ آيا ديده‌ايد جاسوس باشد؟ چرا به دانشگاه‌ها اعتماد نمي‌کنيد؟! اين فعال سياسي اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: شما نمي‌توانيد دانشجويي را از ترس قبول‌شدن در دانشگاه زیر فشار قرار دهيد که حرفي نزند.

نايب‌رئيس مجلس ششم با بيان اينکه اعتراض دانشجو، زبان و قلم اوست، گفت: اگر يک دولتي واقعا دلسوز مردم باشد در جواب اين خواسته دانشجويان که مي‌خواهند سياست‌ها را اصلاح کنند چه خواهد بود؟ خاتمي با بيان اينکه علم دستاورد بشري است و علم غربي و شرقي ندارد، خطاب به دانشجويان گفت: دانشگاه فضاي خود را دارد، البته دانشگاه‌ها و دانشجويان نبايد درگير احساسات جناحي خود باشند. اين فعال سياسي اصلاح‌طلب گفت: نمي‌شود منکر اين شد که اکثر دانشجويان اصلاح‌طلب هستند و در برخورد با اصلاح‌طلبان مسامحه دارند و از آنان طلب وعده مي‌کنند.

نايب‌رئيس مجلس ششم افزود: آقاي رئيس‌جمهور ما محدوديت‌هاي شما را مي‌دانيم. اختيار شما در رابطه با دانشگاه‌ها کامل نيست و از اختيارات شما درباره مسئله استقلال و امنيت دانشگاه اطلاع داريم و صبوري مي‌کنيم، اما آقاي رئيس‌جمهور دانشجويان ستاره‌دار چه؟ اين کار خلاف قانون و برخلاف صحبت‌هاي ظاهري وزير اطلاعات است و انتظار مي‌رود در اين موارد قوي‌تر عمل کنند. او ادامه داد: مگر يک جوان ما که مي‌خواهد آينده خود را بسازد چه مي‌خواهد؟ ممکن است بگويند قبلا بيشتر بوده، اما الان کمتر شده است. در دولت روحاني حتي يک دانشجوي ستاره‌دار هم قابل قبول نيست. خاتمي در پايان گفت:‌ از نمايندگان مجلس انتظار داريم نسبت به حقوق دانشجويان حساس باشند. از آنها انتظار شعار نداريم، بلکه توقع داریم در عين آرامش بسياري از مشکلات را پيش ببرند. اميدواريم در چهار سال آينده که عمر دولت و مجلس به پايان مي‌رسد، بخش درخور توجهي از مشکلات دانشجويان و دانشگاه‌ها حل شده باشد.

شکوري‌راد: شما رسايي، زاکاني و قدوسي را بيرون انداخته‌ايد

علي شكوري‌راد، دبيرکل حزب اتحاد ملت، هم در مراسمي به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شهيد بهشتي گفت: ما از دوره احمدي‌نژاد با همه سياهي‌اش عبور کرديم و از اصلاحات به بهبود‌خواهي عدول کرديم. ما مي‌دانستيم روحاني اصلاح‌طلب نيست؛ ولي از او حمايت کرديم؛ چون مي‌دانستيم جامعه پذيراي يک اصلاح‌طلب نيست. او با تأکيد بر اينکه اکنون ما به دنبال بهبودخواهي هستيم، بيان کرد: من آمده‌ام بگويم قدر شرايط امروز را بدانيم و دستاوردهاي خود را انکار نکنيم. روحاني دستاورد خود ماست. مجلس، شوراي شهر و شهردار امروز دستاورد ماست و ما نبايد اين دستاوردها را از بين ببريم. دبيرکل حزب اتحاد ملت ايران با بيان اينکه روحاني کانديداي مطلوب من نيست؛ ولي انتظارات ما بايد براساس واقعيات باشد، گفت: شما مي‌گوييد ۲۰۰ نفر امسال ستاره‌دار شدند.

ما هم اعتراض داريم. خانم منصوري و چند نفر ديگر از اعضاي حزب اتحاد هم ستاره‌دار شدند؛ ولي نبايد به خاطر يک مسئله دستاوردهايمان را انکار کنيم. شکوري‌راد ادامه داد: فراکسيون اميد فراکسيون دوم خرداد مجلس ششم نيست. مجلس ششم تکرارشدني نيست؛ ولي شما رسايي، زاکاني و قدوسي را بيرون انداخته‌ايد.

او با بيان اينکه دانشجو را آرمان‌خواه مي‌دانم، اظهار كرد: اگر دانشجو آرمان‌خواه نباشد و فرياد نزند، دل ندارد؛ ولي نبايد اين فرياد را به کسي بزنيم که لزومي ندارد. درباره وزير علوم، روحاني از فرجي‌دانا شروع کرد و به غلامي رسيد. اين عدول بود؛ ولي مي‌دانيم نگذاشتند. اين نماينده مجلس ششم با بيان اينکه بايد مطالبه‌گر بود، تصريح کرد: دانشجو بايد مطالبه‌گر باشد؛ ولي بايد اين را هم بگويد که روحاني با همه انتقادات از تو حمايت مي‌کند تا کساني که درصدد انداختن تو هستند، اميدوار نشوند. رابطه ما با روحاني انتقاد و اتحاد است. شما مي‌توانيد رساتر از من از روحاني انتقاد کنيد؛ ولي فکر نکنيد فردا هم همين‌طور فکر مي‌کنيد.

شکوري‌راد با بيان اينکه اصلاح‌طلبان در شرايط کنوني نجيبانه برخورد مي‌کنند، افزود: ما از سال‌ها قبل درباره مسائلي مانند نحوه برخوردها، بازداشت‌ها و... گفته بوديم؛ ولي اکنون که احمدي‌نژاد اين حرف‌ها را عليه رقيب ما مي‌زند، برايش کف نمي‌زنيم و به او نزديک نمي‌شويم.

پزشکيان: به خيلي از بندهاي قانون اساسي عمل نشده

مسعود پزشكيان، نايب‌رئيس مجلس هم كه در دانشگاه شهيد بهشتي سخنراني مي‌كرد، گفت: بسياري از دانشجوهاي پيش از انقلاب و اول انقلاب مي‌گفتند اگر قدرت را داشته باشيم، فلان و بهمان مي‌کنيم؛ ولي اکنون همه ما گرفتار پول و پست و سمت شده‌ايم. او ادامه داد: وقتي ما دانشجو بوديم مدعي بوديم که اگر شاه برود، مملکت را چنين و چنان مي‌کنيم. ما گذشتگان را نگاه و بررسي کرديم که چه کسي راست و چه کسي دروغ مي‌گويد. اين عمل ماست که نشان مي‌دهد چه کسي راست و چه کسي دروغ مي‌گويد. اين نماينده اصلاح‌طلب مجلس با بيان اينکه به خيلي از بندهاي قانون اساسي عمل نشده و بايد ما پاسخ دهيم، اظهار كرد: قانون اساسي را براي عمل نوشته‌اند؛ ولي ما به بسياري از اصول آن عمل نکرديم، از آزادي زبان تا آزادي انديشه آزادي راهپيمايي برابري و آموزش و... .

نايب‌رئيس اول مجلس با تأکيد بر اينکه قدم اول براي ساختن کشور خودسازي است، بيان کرد: انقلابي‌بودن مهم نيست؛ بلکه انقلابي‌ماندن مهم است.  پزشکيان درباره انتقاد از قوه قضائيه نيز عنوان کرد: قوه قضائيه دست ما نيست؛ حتي قوه قضائيه هم اشتباهات خود را قبول دارد. بيشترين اخراج‌ها هم در قوه قضائيه است. من براساس قانون، حق دخالت در امور قوه قضائيه را ندارم. براساس جايگاه‌مان حق دخالت در قواي ديگر را نداريم. حتي در بحث نظارت هم چندان دستمان باز نيست.

نمي‌شود در دانشگاه کرسي آزادانديشي برگزار کنيم و اسم نخست‌وزير مملکت را نياوريم
اين عضو هيئت‌رئيسه مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به پرسشی درباره حصر، گفت: حصر يکي از دغدغه‌هاي ماست، ولي ما در مجلس نمي‌توانيم کار خاصي بکنيم. در حال پيگيري هستيم تا اين موضوع حل شود تا وحدت و انسجام کشور بيشتر شود.

حل‌شدن اين کار هم به‌سادگي نيست. وقتي بيرون از کار مي‌ايستيد، حرف‌زدن آسان است. به گزارش ايسنا او در دانشگاه تهران نیز در پاسخ به پرسشی درباره اقدامات و برنامه مجلس براي رفع حصر، گفت: کميته حصر تشکيل شده و سرگرم مذاکره با سران قوا هستند. خود آقاي روحاني هم به‌تازگی البته بدون اينکه اسمي بياورد، به اين مسئله اشاره کرد. نمي‌شود ما در دانشگاه کرسي آزادانديشي برگزار کنيم و اسم نخست‌وزير اين مملکت را نياوريم. نمي‌شود از آزادي حرف زد، اما تاريخ را ناديده بگيريم. به‌هر‌حال پيگيري مي‌شود و قول‌هايي داده‌اند که اميدوارم اين قول‌ها به نتيجه برسد.

ضرغامي و موي چه‌گواراي انقلابي

عزت‌الله ضرغامي نیز در دانشگاه تهران به علل بدحجابي اشاره کرد و گفت: در پست اينستاگرامم ٢١ علل بدحجابي را مطرح کرده‌ام که يکي از مهم‌ترين آنها، همين گران‌بودن ابزار حجاب است. يک قواره چادر معمولي ٢٠٠، ٣٠٠ هزار تومان مي‌شود. حالا خانواده‌اي که چهار دختر دارد از عهده تأمين مخارج اين چادرها برنمي‌آيد و براي دخترانش روپوش‌هاي کوتاه و تنگ مي‌گيرد. ضرغامي همچنين از شفاف‌‌نبودن اقتصاد گله کرد و افزود: وقتي مي‌گويند پسر فلان حاج‌آقا فلان وام را گرفته و مانند بگم‌بگم‌هاي احمدي‌نژاد که زماني به آن نقد مي‌کردند، عمل مي‌کنند، پسر همان حاج‌آقا يا آقازاده به صورت شفاف به مردم بگويد چگونه وام گرفته و آن را صرف چه کرده؛ وقتي همه‌ چيز براي مردم روشن باشد، کسي مخالف وام‌گرفتن آقازاده‌اي بر اساس قانون نيست. او بار ديگر به يکي ديگر از پست‌هاي اينستاگرامش اشاره کرد و گفت: زماني خانمي را که در دولت مشغول بود، به اتهام جاسوسي و همکاري با آمدنيوز دستگير کردند.

اول وزارت اطلاعات از او بازجويي کرد و بعد در اختيار سپاه قرار گرفت. البته سپاه با او مهرباني کرد. مشکلات جسمي فراواني داشت. پس از آن در اختيار قوه‌قضائيه قرار گرفت و بعد هم ثابت شد او جاسوس نيست و آزاد شد. اين خانم نه فاميل آقاي روحاني بود که زماني مي‌گفتند خواهرزاده آقاي روحاني است و نه ارتباط خاصي با جايي داشت. حال که او را آزاد کرده‌اند اعاده حيثيت او چه مي‌شود؟

رئيس اسبق سازمان صداوسيما گفت: انتقادات گاهي به يک مسئول مي‌شود، ولي وقتي همه انتقادات به بوسه‌زدن به تابوت چاوز و درآغوش‌گرفتن مادر چاوز تقليل مي‌يابد، ظلم است؛ آن‌هم به منتقدان اين فرد. کساني که به‌طور جدي آقاي احمدي‌نژاد را که عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام است، نقد مي‌کنند بايد بدانند که چاوز آدم برجسته‌اي بود. من يک موي چه‌گوارا را به کساني که نمازشب مي‌خوانند و از صبح تا شب مال و ثروت مي‌اندوزند و به انقلاب اسلامي ضربه مي‌زنند، ترجيح مي‌دهم. /شرق
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir