پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  23079تاریخ انتشار:  30 آبان 1402 - 11:41
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
با ورود دستگاهی قضایی همدان؛

 بخشی از بستر و حریم رودخانه عباس آباد آزادسازی می شود

پایان هفته جاری در راستای احیای حقوق عامه، بالاخره تا پایان هفته بخشی از حریم و بستر رودخانه عباس آباد آزادسازی می شود |به منظور احیای حقوق عامه، با توجه به بررسی های انجام گرفته، پایان هفته جاری بخشی از بستر این رودخانه آزادسازی خواهد شد.
به گزارش همدان پرس؛ در راستای احیای حقوق عامه، بالاخره تا پایان هفته بخشی از حریم و بستر رودخانه عباس آباد آزادسازی می شود.

محمدرضا عدالتخواه رییس کل دادگستری استان همدان در بازدید از وضعیت بستر و حریم رودخانه عباس آباد با بیان اینکه رودخانه ها جزو انفال هستند و باید همه مردم از آن بتوانند استفاده کنند، گفت: به منظور احیای حقوق عامه، با توجه به بررسی های انجام گرفته، پایان هفته جاری بخشی از بستر این رودخانه آزادسازی خواهد شد.

دادستان همدان  هم در حاشیه بازدید میدانی از حریم و بستر رودخانه عباس آباد، عنوان کرد: برابر با اصل ۴۵ قانون اساسی بستر و حریم رودخانه‌ها، کانال‌ها، مسیرها، قنات‌ها، آبراهه‌ها و موارد مشابه جزو انفال و از اموال عمومی بوده و تصرف این مکان ها غیرقانونی است.

حسن خانجانی موقر تصریح کرد: بنابراین آزادسازی بستر رودخانه‌های استان به جد در دستور کار ما قرار دارد، تا جایی که در یکی دو سال اخیر با ورود این دادستانی، خوشبختانه آزادسازی و رفع تصرف از بستر رودخانه آبشینه انجام شد و مدتی بعد آزادسازی بستر رودخانه چشمه قصابان انجام گرفت.

دادستان همدان افزود: درباره رودخانه عباس آباد نیز در یک سال اخیر پیگیری هایی انجام شد و با توجه به شرایط موجود، ابتدا باید طرح مطالعاتی و تعیین حدود برای آزادسازی بستر و حریم رودخانه در دستور کار قرار می گرفت که انجام شده و اکنون هم شرایط لازم برای آزادسازی لااقل بخشی از بستر رودخانه فراهم شده است.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس

همدان‌پرس

, آزادسازی

آزادسازی

, رودخانه

رودخانه

, عباس‌آباد

عباس‌آباد

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir