پايگاه خبری همدان پرس، نخستين رسانه آنلاین استان همدان در عرصه اطلاع رسانی
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  14363تاریخ انتشار:  26 بهمن 1397 - 13:29
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
کارشناس ‌ارشد تغذیه:

 مصرف گوشت قرمز در تأمین نیازهای ضروری بدن لازم است

کارشناس‌ارشد تغذیه در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر ضرورت اهمیت گوشت قرمز در تأمین نیازهای بدن تأکید کرد | فرادی که دچار کم خونی هستند مصرف گوشت خصوصا" گوشت قرمز توصیه می‌شود ولی باید توجه داشت که گوشت را نباید زیاد سرخ کرد زیرا در فرآیند سرخ کردن موادی به وجود می‌آیند که برای سلامتی مفید نیست.
به گزارش همدان پرس؛ کارشناس‌ارشد تغذیه در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان بر ضرورت اهمیت گوشت قرمز در تأمین نیازهای بدن تأکید کرد.

آذرپیرا در گفتگویی درباره اهمیت مصرف گوشت قرمز گفت: انسان موجودی همه چیز خوار است، یعنی همانطور که به میوه‌ها، سبزی ها و غلات و ... احتیاج دارد به غذاهای پروتئینی و لبنی نیز احتیاج دارد زیرا این مواد غنی از ریز مغذی‌ها و ویتامین‌های ضروری برای بدن هستند که حذف مطلق آنها از زنجیره غذایی منجر به ایجاد مشکلات فراوان برای فرد خواهد شد.

آذرپیرا با بیان این که گوشت حاوی مقادیر زیادی آهن،پروتئین، ویتامینB12 است افزود: آهن موجود در غلات برای بدن به سهولت قابل استفاده نیست بنا براین می‌توان با افزودن ویتامینC به گوشت جذب آهن را تا دو برابر افزایش داد.

وی ادامه داد: افرادی که دچار کم خونی هستند مصرف گوشت خصوصا" گوشت قرمز توصیه می‌شود ولی باید توجه داشت که گوشت را نباید زیاد سرخ کرد زیرا در فرآیند سرخ کردن موادی به وجود می‌آیند که برای سلامتی مفید نیست از جمله رادیکال‌های آزاد که زمینه را برای بروز سرطان‌های مختلف فراهم می کند.

آذرپیرا افزود: توصیه می‌شود از انواع گوشت به تناوب مصرف شود، گوشت گوساله‌ حاوی مقادیر زیادی روی و جگر حاوی مقادیر زیادی آهن است،اما به خاطر وجود مقادیر زیاد ویتامینA در جگر نباید دو بار درماه بیشتر مصرف شود زیرا ویتامینA جزء ویتامین‌های محلول در چربی است که تجمع بیش از نیاز بدن منجر به عوارض نامطلوبی در فرد می‌شود.

وی ادامه داد: گوشت قرمز لخم گوشتی است که چربی آن گرفته شده باشد و در محافظت از سیستم عصبی کارآمد و برای ساختن رشته‌های عصبی مفید است همچنین این نوع گوشت دارای ویتامین‌های B6   و B12  و سروتونین بوده و حاوی آهن است که در درمان کم شدن حافظه درکودکان و اختلال حواس در سالمندان بسیار کارآمد است.

کارشناس ارشد تغذیه ای معاونت غذا گفت: وقتی انسان پیر می‌شود ممکن است ویتامینB12 حتی اگر به میزان لازم در رژیم غذایی وجود داشته باشد در بدن جذب نشود، بنابراین استفاده از آب گوشت(عصاره گوشت) یامصرف یک باردرماه از جگر به افرادی که در دوران سالمندی به سر می‌برند توصیه می‌شود البته مشروط بر نداشتن بیماری خاص؛باید توجه داشت که این مواد تاثیر چشمگیری در درمان افسردگی و مشکلات حافظه از قبیل فراموش کردن زودهنگام مطالب و ارتقای حافظه کوتاه مدت دارد.

وی با بیان اینکه ارزش غذایی پروتئین گوشت نسبت به پروتئین گیاهی بیشتر است ادامه داد: پروتئین گوشت دارای مقدار زیادی از اسید آمینه‌های ضروری مورد نیاز است و همچنین مقدار زیادی از چربی حیوانی در بافت گوشت حیوانات قرار گرفته است؛ گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچين،كالري كمتري دارد که علت آن هم مقدار چربي كمتر آن نسبت به ساير گوشت‌ها، حتي گوشت مرغ است؛ كلسترول گوشت بوقلمون هم درمقايسه با گوشت مرغ و گوشت قرمز بسياركمتر است.
ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان‌پرس

همدان‌پرس

, تغذیه

تغذیه

, مصرف‌گوشت

مصرف‌گوشت

 نظرات بینندگان:
من|26 بهمن 1397 - 22:25
 گوشت درسایه مدیریت .....به تاریخ پیوست
نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir