حلول سال 1403 هجری شمسی بر شما مبارک
 
 درباره ما | تماس با ما | تعرفه آگهی | شناسنامه | پیوندها | خبرنامه | آرشیو | نظرسنجی | ارسال مطالب | RSS
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | شهر و شورا
کد مطلب:  9398تاریخ انتشار:  16 بهمن 1394 - 13:33
نسخه چاپی
ارسال به دوستان
اخبار ویژه » صفحه نخست
قائم مقام شرکت صنایع غذایی سحر همدان در مجمع عمومی سالیانه کشاورزان:

 افزایش اشتغال از مزایای ارتباط کشاورزان و صنایع تبدیلی است

کشاورزانی که قصد تغییر الگوی کشت و تولید محصولات با بازدهی بیشتر را دارند می توانند گوجه فرنگی را جایگزین کشت خود کنند چراکه ما بیش از 30 هزار تن ظرفیت خالی برای تامین گوجه فرنگی داریم و برای افزایش ظرفیت ها از خیار و سایر محصولات باغی نیز استقبال می کنیم | در سال های اخیر به علت مصرف بی رویه برداشت ها بیشتر از تغذیه سفره های آب زیرزمینی بود.
به گزارش همدان پرس؛ سازمان نظام صنفی کشاورزی استان همدان با شعار حمایت از تولید، استقلال و خودکفایی ملی گردهمایی مجمع عمومی سالیانه کشاورزان را برگزار کرد.

در این مجمع که در مسجد قمر بنی هاشم واقع در شهرک فرهنگیان برگزار شد شرکت صنایع غذایی سحر همدان به عنوان حامی برگزاری این مجمع حضور داشت.


مدیر خانه کشاورز در مجمع عمومی نظام صنفی همدان اظهار داشت: مشکل بزرگ کشاورزان تولید و فروش محصولات کشاورزی است و شرکت سحر مدت هاست از استانهای دیگر و با واسطه محصولات خود را تامین و خریداری  می کرد که طی مذاکراتی صورت گرفته و به منظور حذف واسطه ها و جلوگیری از تلفات محصولات، مواد اولیه خود را به صورت مستقیم از کشاورزان استان  خریداری می کند.

قائم مقام شرکت صنایع غذایی سحر همدان دراین مجمع اظهار داشت: کشاورزانی که قصد تغییر الگوی کشت و تولید محصولات با بازدهی بیشتر را دارند می توانند گوجه فرنگی را جایگزین کشت خود کنند چراکه ما بیش از 30 هزار تن ظرفیت خالی برای تامین گوجه فرنگی داریم و برای افزایش ظرفیت ها از خیار و سایر محصولات باغی نیز استقبال می کنیم.

مسعود خیری گفت: مجموعه صنایع غذایی سحر از سه واحد تولیدی، واحد بازرگانی و واحد توزیع  تشکیل شده که این مجموعه ها از سال 1370 تاسیس شد و با تعداد 12 نفر فعالیت خود را شروع کرد و در حال حاضر بیش از 850 نفر پرسنل دارد.

خیری افزود: این شرکت با دستگاه های  کاملا پیشرفته که  بیش از 30 درصد شاغلین آن تحصیلات لیسانس و بالاتر دارند یکی از تولیدکننده های مواد غذایی در کشور است که در کشور های انگلستان و روسیه دفتر پخش و توزیع محصولات دارد.


وی همچنین اظهار کرد: سالانه 50 هزار تن محصولات کشاورزی را جذب و فراوری می کنیم و عمده ترین محصولی که این شرکت جذب می کند و به عنوان برند برتر شناخته شده است ، گوجه فرنگی و خیار است که سالانه بیش از 40 هزار تن گوجه فرنگی جذب می کند و ازاین مقدار تنها 10 هزار تن از محل استان تامین می شود و باقی محصولات دریافتی خود را از سایر استان ها دریافت می کند.

خیری ادامه داد: در مورد خیار که محصول دوم این شرکت است سالانه بیش از 2 هزار تن خیار فرآوری می کنیم که خوشبختانه موفق به تامین 95 درصدی آن از محل درون استان شده ایم و سایر محصولات باغی و حبوبات نیز در سبد کالاهای مورد نیاز مجموعه ماست که در مجموع به میزان 50 هزار تن می رسد.

وی اعلام کرد: کشاورزانی که قصد تغییر الگوی کشت و تولید محصولات با بازدهی بیشتر را دارند می توانند گوجه فرنگی را جایگزین کشت خود کنند چراکه ما بیش از 30 هزار تن ظرفیت خالی برای تامین گوجه فرنگی داریم و برای افزایش ظرفیت ها از خیار و سایر محصولات باغی نیز استقبال می کنیم.

قائم مقام شرکت سحر تصریح کرد: در سال گذشته بیش از 3هزار تن از محصولات باغی مورد نیاز شرکت را از محل استان های خراسان رضوی و آذربایجان شرقی و غربی تامین کردیم.


وی در خصوص ایجاد ارتباط میان کشاورز و صنعت گفت: با توجه به کاهش منابع آب و فرسایش شدید خاک بسیاری از استان ها الگوهای کشت خود را به سمت کشت های پربازده و بالابردن امنیت غذایی کاهش زایعات محصول و کاهش مصرف آب برده اند و این با ارتباط بلاواسطه تولید کننده و شرکت های فرآوری و صنایع تبدیلی و قیمت تمام شده کمتر موثر می باشد.

وی همچنین بیان کرد: از دیگر مزایای ارتباط بلاواسطه کشاورزان و صنایع تبدیلی ، دفع و رفع واسطه های محصولات کشاورزی است که قیمت محصولات را افزایش می دهند.

وی ادامه داد: محصول تولید شده اگر در شرایط و فصل خودش عرضه نشود ضایعات محصولات افزایش می یابد که بیش از 35 درصد ضایعات محصولات مربوط به حمل و نقل آن می باشد.

خیری اظهار کرد: افزایش اشتغال از دیگر مزایای ارتباط بین کشاورزان و صنایع تبدیلی است که شرکت سحر ظرفیت پذیرش بیش از 3 هزار نفر نیروی کار را دارد که ارائه خدمات فنی و مهندسی و ارتباط بیشتر با کشاورزان در کلینیک تخصصی کشاورزی و ارائه مباحث ترویجی به کشاورزان کیفیت محصولات کشاورزی را افزایش دهیم.

مدیر آب منطقه ای گفت: سالانه حدود 6میلیارد متر مکعب نزولات جوی داریم و متاسفانه از این مقدار حدود 67 درصد در تبخیر و به جو بر می گردد و مقداری در حدود6/2 میلیون متر مکعب به صورت آب باقی می ماند که 2 میلیارد متر مکعب آن به صورت سفره های آب زیر زمینی در می آید و از طریق 17 هزار چاه آب مجاز و 3 هزار دهنه چشمه و 1600 رشته قنات به سطح زمین می آوریم و 600 میلیون متر مکعب از نزولات آسمانی نیز به صورت آب جاری مورد بهره برداری قرار می گیرد.


ستوده افزود: در سال های اخیر به علت مصرف بی رویه برداشت ها بیشتر از تغذیه سفره های آب زیرزمینی بوده است و در همه دشت های استان سطح آب زیرزمینی رو به کاهش است به طور میانگین حدود 20 متر سطح آب های زیر زمینی کاهش پیدا کرده و در منطقه کبودرآهنگ تا حدود 40 متر کاهش سطح آبهای زیرزمینی را داشته ایم که همه چاه های آن متروکه شده اند.

وی همچنین اظهار کرد: سازمان جهاد کشاورزی طرح های زیادی برای بهره برداران در نظر دارد که آبیاری تحت فشار و آبیاری قطره ای ، تغییر الگوی کشت و افزایش راندمان محصولات ، نصب کنتورهای هوشمند آب و برق  و سایر برنامه هایی که در بخش کشاورزی در پیش رو داریم.

رئیس نظام صنفی کشور گفت: کشاورزی در کشور ما بیش از 5 هزار سال قدمت دارد ولی امروزه کشاورز ضعیف ترین قشر جامعه است و این موضوع به دلیل نبود صنفی قوی برای رسیدگی به امور کشاورزان بوده است.

ملک زاده بیان کرد: صنف کشاورزی به پشتوانه ای از اعضا نیاز دارد و جهاد کشاورزی باید سیاست گذار و برنامه ریز باشد و خود ما کشاورزان اجرا کننده باشیم.


وی به ظرفیت و پتانسیل بالای نظام صنفی اشاره کرد و گفت: هیئت مدیره ای برخاسته از بطن کشاورزان از سطح بخش گرفته تا نظام صنفی کشور  را کشاورزان تشکیل می دهند.

وی تصریح کرد: ما کشاورزان از حداقل حقوق مان در جامعه محرومیم و اطلاع نداریم به عنوان بیمه تامین اجتماعی که هر فرد شاغلی باسیتی بیمه باشد و از مزایای آن استفاده کند اما کشاورز تا سن 80 سالگی کار می کند تا وقتی از پا بیوفتد و اصلا نمی داند بیمه چیست و چه مزایایی دارد.

وی افزود: نظام صنفی کشاورزان را با حقوق خود آشنا می کند و علاوه بر هویت بخشی و ساماندهی مشاغل مربوط به حوزه کشاورزی، پیگیر مسائل و مشکلات آنان در سطح جامعه می باشد.

وی گفت: زمانی که صنف کشاورزی به جایگاه قانونی خود در سطح جامعه رسید آن وقت می توانید مطالبات خود را از جامعه دریافت کنید.



در پایان این مراسم 600 بسته توسط شرکت سحر در بین مدعوین توزیع شد.


ایمیل مستقیم:   info@hamedanpress.irشماره پیامک:   500023370000
  برچسب ها: همدان پرس

همدان پرس

, سحر

سحر

نظر شما:
[ لطفاً از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید ]
نام: 
نظر شما: 
*
ایمیل: 
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
*       
 
 صفحه نخست | فرهنگ | مجلس | ورزش | حماسه | عکس | پیوندها | آرشیو | RSS
همدان پرس؛ رسانه آنلاین با مجوز رسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به همدان پرس است و باز نشر مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
info@hamedanpress.ir